středa 4. října 2017

Lednice no frost recenze

Pomůžeme vám vybrat tu nejtišší a nejkvalitnější. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat lednici. Technologie All Around Cooling. True no Frost - nevytváří námrazu a šetří energii. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Seskupujeme i recenze a testy z odborných portálů ze zahraničí. Najdete u nás rýžovary, pračky, pračky se sušičkou, lednice , sušičky, myčky nádobí, vysavače, robotické vysavače, tablety a další. Spolupracuje s portálem Heureka.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Přehledný dotykový displej umožní rychlé a precizní nastavení přesně podle vašich potřeb. No Frost lednice ušetří nejen spoustu práce, ale také energie. Díky No Frost funkci odpadá potřeba neustálého odmrazování a zbavování ledu, potraviny navíc zůstanou déle čerstvé a díky větrání nehrozí vznik nepříjemného zápachu.


Lednice bez mrazáku zvané též monoklimatické je dobré zvolit, pokud máte mrazák odděleně nebo ho z nějakého důvodu nepotřebujete (například v kanceláři či na chatě).

Tento beznámrazový systém ušetří váš čas, který byste museli věnovat manuálnímu odmrazování ledničky, a také snižuje spotřebu elektrické energie. Supermražení je ideální funkce umožňující rychlé zamrazení jakéhokoliv množství čerstvých potravin, naráz vložených do mrazicí části. Signalizace otevřených dveří vás upozorní na to, pokud necháte dveře vaší lednice otevřené delší dobu. No Frost systém zajišťuje ideální teplotu uvnitř lednice , díky němuž Vám potraviny vydrží podstatně déle a navíc eliminuje tvorbu ledu, proto už nemusíte nikdy odmrazovat.


Aktivní modré světlo Vám zase. Nic takového se vám už ale nemusí nikdy stát, když si pořídíte lednici a mrazák s funkcí No frost , která podobným pohromám zabrání. Je to díky ventilátoru, který do mrazáku či lednice žene studený, ale především suchý vzduch, který rovnoměrně a rychle zmrazí nové potraviny. Funguje to efektivně a je to bez.


Lednice s mrazničkou disponují několika technologiemi, například systémem No frost , ionizátorem vzduchu, inteligentní technologií AdaptTech či zásuvkou na zeleninu s regulací vlhkosti. Používání je praktické díky několika držákem či policím, ale i kvůli LED displeji s digitálním ukazatelem teploty. XtremeFreeze je zmrazení na nejvyšší úrovni, No frost Plus za vás lednici odmrazuje a ZeroZone je speciální zásuvka s teplotou kolem 0°C, kde se skvěle skladují čerstvé ryby a maso. V německém TestBerichte získala lednice hodnocení. Už nemusíte číst všechny recenze na lednice - v naší redakci to děláme za Vás a šetříme Váš čas!


Provoz beznámrazové lednice je efektivnější. Nedochází k přetěžování motoru, jídlo se taky rychleji zamrazuje díky proudění vzduchu po celém prostoru. Dá se tedy rozhodně říct, že o investici do zařízení s No Frost systémem rozhodně stojí za to přinejmenším zauvažovat. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Chladicí a mrazicí prostor je v rámci jednoho spotřebiče oddělen samostatnými dvířky, a proto nedochází ke zbytečnému větrání a snižování.

Lednice s mrazákem neboli kombinované lednice jsou nejrozšířenějším a zároveň nejprodávanějším typem lednic. Potěší hezkým nerezovým designem a dostatečným objemem pro 3-4člennou rodinu. Velmi chválíme vnitřní variabilitu prostoru a přítomnost ionizátoru. Z nedostatků jsme našli spíše drobnosti a koupi tohoto spotřebiče tak můžeme vřele doporučit.


Tmavým vzhledem (oficiálně nazvaný černý nerez) zapadne do mnoha domácností. Chladnička s mrazničkou Siemens zaručeně udrží vaše potraviny déle čerstvé. Určitě oceníte prémiové LED osvětlení, možnost flexibilního umístění a výškově nastavitelnou poličku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky