pátek 6. října 2017

Barmansky set

S tímto profesionálním vybavením snadno vstoupíte do světa míchaných nápojů. Upozorňujeme zákazníky, že v souladu s nařízením Vlády ČR jsme nuceni omezit provoz naší provozovny v Ostravě na ulici 28. Pokud hledáte vhodný dárek k narozeninám či ke kolaudaci bytu s touto 6-dílnou luxusní barmanskou sadou rozhodně nešlápnete vedle. Není nikdo kdo by si nedal dobře namíchaný koktejl a není nikdo, kdo by se jeho výrobou nechtěl pochlubit. Souprava se skládá z nádoby pro uložení lahví, kbelíku na le kleští a šejkru.


Všechny komponenty jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli. Zákaz prodeje alkoholických nápojů osobám mladším let. Při převzetí zboží bude ověřen Váš věk. Fotografie zboží mohou být ilustrativní. Barové náčiní,speed otvíráky, lopatky na le muddlery.


Stylový shaker je vyroben z nerezové oceli, slouží k míchání a ochlazení nápoje. Princípy ochrany súkromia na PriceOrcan. Price Orcan sa vám snažíme prispôsobiť na mieru.


Na základe vášho správania na webe. Překvapte své hosty rafinovanými koktejly všech možných chutí a složení, připravených pomocí naší díné barové koktejlové sady. Set obsahuje dva vyvážené shakery o objemu a 5. Přinášíme Vám nerezový barmanský set ve stylové neonově růžově třpytivé barvě. Dále strainer se čtyřmi úchyty a speed otvírák.


Sada obsahuje nerezový 3-dílný shaker 8l, nerezový standardní shaker 8l, míchací sklenici 5l, strainer se čtyřmi úchyty, jigger 2cl - 4cl, jigger 3cl - 5cl, barovou lžičku s červeným zakončením, zúžených kovových nalévátek, dřevěný muddler. Praktický dílný barmanský set vyrobený z nerez oceli. Cilio je Německá značka, která v. Sada na koktejly set – 4ks - Ibili.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Vybavte se těmi nejlepšími vychytávkami na míchané drinky. V této sekci však také naleznete nejrůznější potřeby pro sommeliéry – jak jinak než za skvělé ceny! Prekvapte svojich hostí rafinovanými koktaily všetkých možných chutí a zloženie, pripravených pomocou našej dielnej barové koktejlové sady.


Chcete vědět, zda je cena 8Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Oslňte své návštěvy dokonale umíchaných koktejlem. S touto luxusní profesionální sadou na přípravu koktejlů se profi barmanem můžete stát i vy. Domáci barmanský set na prípravu kokteilov. Barmanova sada obsahuje prvkov.


S touto kokteilovou výbavou dosiahnete nepochybne profesionálne výsledky pri príprave kokteilov. Vynikajúca výbava pre Vaše večierky. Náš e-shop predstavuje barové pomôcky, ktoré potrebuje mať správny barman vždy po ruke.


Užite si veľa zábavy s barmanskými potrebami a doplnkami, ktorými očaríte všetkých hostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky