pátek 13. října 2017

Páková vývrtka na víno

Otvíráků a vývrtek na víno je v dnešní době nepřeberné množství, je opravdu z čeho vybírat. Dá se říct, že všechny otvíráky a vývrtky fungují na stejném principu, ale v zásadě se liší použitým materiálem a povrchovou úpravou, od toho se také odvíjí cena. Použití: ořezávátkem odstraňte fólii. Náš e-shop má cíl přinášet nejen každému vinaři kvalitní, personalizovanou vývrtku, se kterou bude radost otevřít každou láhev.


V nabídce máme jednobarevné a dvoubarevné vývrtky, ale i vývrtky s vlastním potiskem.

Dodáváme také stylové krabičky pro dárkové balení. Pokud jste z Prahy, můžete využít čtvrteční dopravu zdarma. Velký výběr a super ceny jen u nás. Rychlá expedice, vinařské příslušenství skladem! Elektrická vývrtka na víno , která je zhotovena z černé hliníkové slitiny imitující povrch zbraně, příjemná do ruky.


Jednoduché, praktické, originální. Jééé, zase se zlomil korek!

Otvíráky na víno , nejlépe v krabičkách s dalším příslušenstvím, neváhejte využít jako vkusné i praktické dárky , které vždy potěší! Páková vývrtka na víno v dárkové krabičce Barva: černá stříbrná. Doporučená technologie tisku: tampontisk T laser L1. Baleno v dárkové krabičce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vývrtky a otvíráky lahví. Designová páková vývrtka je vynikajícím dárkem pro milovníky vína.


Celá sada je dodávána v úložném boxu. Pomocí této vývrtky je láhev vína otevřena během sekund s vynaložení minimálního úsilí. Otvírákem se objeme hrdlo, jedním pohybem páky se navrtá vývrtka do korku a druhým pohybem zpět se vytáhne. Jak snadné a efektivní. Obdarujte Vášho priateľa, manžela či kolegu touto krásnou vývrtkou na víno.


Darčeková kazeta obsahuje aj náhradnú vývrtku a orezávač na fóliu. Otváranie fľaše vína bude s touto vývrtkou veľmi jednoduché.

Luxusní páková vývrtka na víno z tvrzené oceli s teflonovou spirálou a řezákem. Nástěnný otevírák na lahve z borovicového dřeva Antic Line Deco. Cilio LAFITE automatická páková vývrtka na víno. Otvírák je vyrobený z plastu a ze slitiny zinku.


Automatická páková vývrtka Cilio LAFITE v leštěném chromu s vysoce kvalitní spirálou se speciální povrchovou úpravou. Tímto otvírákem otevře lahev vína naprosto každý, i ženy s nevelkou sílou. V lithiovou baterií a modrým světlem.


Součástí balení je USB kabel pro dobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky