čtvrtek 19. října 2017

Bosch msm 67110

Reliable German BOSCH quality: The high quality stainless steel mixer foot is food safe, tasteless and its material does not colour. Ideal for preparing hot delicious soups such as carrot or tomato soup. Compare the cheapest UK prices. See all the product information. It is typically Bosch , i. The other blender we ha a Braun has worked well for years, but the attachments soon broke, and Mrs X really does miss the chopping facility.


Mixér je skvelým pomocníkom do kuchyne, pomôže vám pripraviť aj horúce pokrmy ako je pyré alebo polievky. Praktický klik-mechanizmus pre odpojenie mixovacej nohy umožňuje jednoduché použitie a čistenie v umývačke. Vysúvací mechanizmus umožňuje ľahké sňatie mixovacej nohy.


Voliť môžete z rýchlostí otáčok alebo použiť prídavné tlačidlo Turbo pre. Veškeré informace o produktu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product.


Bosch msm 67110

At Bosch we want you to help us improve the products and services we offer you an for that, we need to know your opinion. Can you help us answering this brief survey? It will not take you more than a minute. Regular promotions and sales. Jedná se o extra lehký, ale velmi výkonný ponorný mixér se speciálně ergonomicky tvarovanou rukojetí a jemnou protiskluzovou vrstvou.


Je možné ho nastavit na několik rychlostí, vhodné pro všechny druhy přípravy plus další turbo. Prijatím cookies nám umožníte sledovať vaše aktivity na tejto stránke a prispôsobiť vám inzerciu. Pri odmietnutí použijeme cookies iba na štatistické meranie. Tento ponorný tyčový mixér zvládne v kuchyni aj tie najnáročnejšie úlohy.


Poteší tichý a bezvibračný motor s vysokým výkonom, jednoduché používanie a jednoduchá manipulácia. S mixérem je také možno sekat a šlehat. Genuine Bosch Spare Parts.


Free Shipping Available. Order Now For Next Day Delivery! Vysoce kvalitní noha z nerezové oceli od společnosti BOSCH. Spolehlivá německá kvalita BOSCH. Nerezavějící ocel a proto bezpečná pro myčku.


Bosch msm 67110

Pachově i chuťově neutrální. Tekintsd meg a termék információit. Mixér je skvělým pomocníkem do kuchyně, pomůže vám připravit i horké pokrmy jako je pyré nebo polévky.


Velice silný motor má regulaci otáček s rychlostmi. Looking For Bosch Msm ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky