středa 11. října 2017

Doza sklenena

Sklo je najlepším materiálom na dlhodobé uskladnenie potravín - neprenáša pachy ani nedáva svoju chuť či farbu jedlu. Vďaka patentovanému uzáveru zostanú potraviny a pripravené jedlá dlhšiu dobu čerstvé a ponechajú si svoju prirodzenú chuť. Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.


Zapli sme sledovanie dostupnosti pre produkt: Produkt už sledujete.

Až bude tento kúsok znovu k dispozícii, na váš e-mail ihneď odošleme správu. Môžete si zmeniť adresu, na ktorú sa má správa zaslať, alebo sledovanie zrušiť. Myslite na Vaše zdravie a vyberte si zdravú sklenenú dózu na jedlo. Popis Nádob na skladovanie a uchovávanie potravín nie je nikdy dosť. Sklenené nádoby značky Lifefactory sú ideálnou voľbou na uskladnenie jedla.


Dodajú poriadok vašej kuchyni. Táto dóza je praktickým pomocníkom do kuchyne, chladničky či špajze.

Uskladnite si ptoraviny tak ako sa patrí! Vám chýba dóza na čaj, dóza na kávu, dóza na cukrovinky či sušienky, na FAVI nájdete širokú ponuku potravinových dóz v rôznych veľkostiach a tvaroch. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Dózy na odkladanie potravín. Sklenené dózy s vrchnákom alebo poklopom do vašej domácnosti. Sklenená dóza s vrchnákom si určite nájde svoje miesto aj vo vašej domácnosti. Môžete ju využiť na uskladnenie rôznych druhov potravín napr. Na prvý pohľad zaujme netradične spracovaným keramickým viečkom, na ktorom namiesto úchytky sedí roztomilá sliepočka.


Dóza je ozdobená saténovou stužkou a malým keramickým srdiečkom. Viečko je tesniace a perfektne sedí. Ostatné - Sklenena doza bazár. Vyberajte z inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.

Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH.


Akční slevy na vybrané výrobky jsou konečné a zohledňují všechny poskytnuté slevy. Doprava a montáž nejsou součástí uvedených cen. Chcete urobiť radosť Vašim priateľom či blízkym ale neviete sa rozhodnúť pre konkrétnu dekoráciu či doplnok? Darujte im darčekovú poukážku aby si mohli sami vybrať v našom internetovom obchode ten pravý darček ktorý skrášli ich domov.


Nábytok - Sklenena doza bazár. Prakticka doza a dost pevna a kvalitna. Pridať recenziu Zrušiť odp.


Díky použitému materiálu zůstávají potraviny čerstvé, zachovávají si aroma, chuť i vůni. Tato máslenka je velmi praktická, je totiž vhodná také do myčky na nádobí. Skleněná dóza je nejen odolná, ale také se snadno udržuje v čistotě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky