čtvrtek 12. října 2017

Kompresorová chladnička

Large amount masks purchase, disposable medical mask, mouth mask wholesaling. Retains More Than Of The Particles Of Size 0. Huge Range Of Fluorescent Tubes. TB51A je osazena kompresorem Danfoss DB35F včetně kompletního napájecího systému, který umožňuje napájení autochladničky po celém světě.


Jakou lednici do karavanu vybrat?

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Digitální ovládání, dislej s teplotou.


ECO a BOOST chod kompresoru. Nabízíme široký sortiment mobilních chladniček (autochladniček a automrazniček) a doplňkového příslušenství. Autoledničky všech druhů a konstrukcí najdete v našem e-shopu!


ABS ochrana – chladnička se při klesajícím napětí autobaterie automaticky vypne, aby zachovala dostatek energie k bezproblémovému nastartování.

Odnímatelné víko – umožňuje snadnější plnění chladničky. Teleskopické madlo a kolečka – usnadní přenášení plné chladničky (můžete ji táhnout za sebou jako kufr). Popis: Vestavná kompresorová chladnička , výška 7mm, šířka 5mm, hloubka 5mm.


Objem 1litrů, mrazáček, LED osvětlení, eutektická deska a pevná chladicí jednotka. Pokud tedy například okolní teplota bude stupňů a chladící účinek bude nabývat stejné hodnoty, chladnička bude schopná udržet v boxu kontinuálně teplotu pohybující se okolo hladiny nula stupňů Celsia. Pokud se okolní teplota vyšplhá až ke stupňům, uvnitř chladničky bude kolem 20. Doprava zadarmo pri platbe vopred Posledný kus za túto cenu. Principy chlazení Dnes existují tři odlišné principy chlazení ledniček: kompresorové, absorpční a polovodičové.


Chladnička kompresorová INDEL do kamiónov. Jak funguje kompresorová chladnička ? Většina chladících zařízení využívá skutečnosti, že k vypaření kapaliny je nutné jí dodat určité teplo (skupenské teplo vypařování). Kapalina, která se používá v chladicích zařízeních jako pracovní médium (tzv. chladivo), přitom toto teplo odebírá svému okolí - prostoru. Prenosná kompresorová chladnička a mraznička. CHLADENIE SLNKOM – TEST - KOMPRESOROVÁ CHLADNIČKA NA SOLÁR.


MEMPHIS - terasový gril a ohrievač. CESTOVNÉ AUTOCHLADNIČKY - Na cestách s chladnou hlavou. DOVOLENKOVÉ AUTOCHLADNIČKY – rád ako ich mať rád.

Karavanyshop - doplňky a příslušenství karavanů. Je vybavena kvalitním kompresorem včetně napájecího systému, který umožňuje napájení po celém světě. Kompresorová autochladnička TB51A od světoznámého italského výrobce Indel B. Kľúčovým faktorom pri výbere autochladničky je objem chladiaceho priestoru.


Od vnútorného objemu sa samozrejme odvíjajú aj vonkajšie rozmery. Je dobré si overiť, či sa vám chladnička bez problémov zmestí do batožinového priestoru alebo za sedadlo. Velmi šikovně je udělán DC kabel, který v zástrčce neobsahuje pojistku, ta je samostatně vedle zásuvek na lednici. Navíc pojistka je klasická nožová autopojistka 15A, kterou má zodpovědný.


Máme již skladem novou variantu této chladničky s inovovanou verzí řídícího software a drobnými vylepšeními oproti předchozímu modelu! Navíc je zcela beznámrazová a díky technologii MultiFlow hydratuje zeleninu a ovoce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky