čtvrtek 26. října 2017

Cedule se jménem

Originální smaltované cedule s nápisem dle přání jsou unikátním dárkem! Smaltované cedule vyrábíme tradiční technologií ručního šablonování. Vzhled smaltovaných cedulí je naprosto autetický, dodáme vám skutečnou, pravou smaltovanou tabulku s jmény vašich blízkých nebo jakýmkoli číslem či textem.


Na Vaše přání Vám zhotovíme plechové SPZ se jménem. Stačí si jen vybrat a kontaktovat nás.

Plechová cedule , Vino Bianco. Cedule na dveře Bud Spencer. Bud Spencer, vlastním jménem Carlo Pedersoli, dokázal svými filmy rozveselit miliony lidí. Jeho charakteristické fackovací scény, a především jejich ozvučení připomínající plácání mucholapky obrovských rozměrů, je pro mnohé nezapomenutelné, tak proč se nepotěšit potiskem této.


Smaltovaná cedule se jménem vašeho zvířátka Smaltovaná cedule se jménem vašeho zvířátka. Kč Skladem Mainská mývalí kočka - O chlup lepší kafe. Vedly se kolem nich dlouhé diskuse, jedna strana je považovala za propagaci nacismu, druhá je bránila.


Nakonec musely před třemi lety dolů.

V úterý se však cedule , které označují liberecké Vratislavice jako rodiště Ferdinanda Porsche, vrátily na svá místa. Dále se věnujeme úpravě desek do různých tvarů a jejich následnému zakomponování podle prostředí. Jsme dceřinou společností firmy Vše z akátu, se kterou spolupracujeme a která nabízí další sortiment akátových výrobků. Jaké produkty nabízíme?


Vyrábíme cedule , ukazatele a desky s vyrytými motivy. Dřevěná dekorace se jménem dítěte je vyrobena ze sololaku. Vždyť, kdo může říci, že bydlí v ulici se svým jménem , tak to aspoň splňme pár vyvoleným a darujte jim smaltovou ceduli s jejich jménem. Na ceduli necháme udělat jméno oslavence a cedule bude jen jeho.


Do poznámky v objednávce uveďte jméno, které si na cedulku přejete. Barva: červená, zelená, černá. Kvalitní materiál i provedení. Vhodné pro interiér i exteriér.


Stálobarevnost zaručena. Ahoj, potřebuju poradit s dárkem. Kdo by čekal, že ke svým narozeninám nebo k Vánocům dostane smaltovanou ceduli se svým jménem a adresou.


Díky univerzálnosti lze. Krásnou chvíli jako narození vašeho děťátka si tak můžete připomínat každý den.

Možno i jiné barevné provedení, dle vzorníku. Vzorník s čárkami slouží pro text. Tento proužek se jménem může být vygravírován do barevně sladěného materiálu (plast či kov), nebo lze použít proužek papíru se jménem vytisknutým na běžné tiskárně.


V takovém případě je vhodné papírový proužek překrýt proužkem průhledné slídy. Vyměnitelné jmenovky mají fixní výšku mm, délka je. Dnes již nestačí pouze nějak vyrobit označení firmy, aby se splnily podmínky vyplývající ze zákona.


Firemní cedule se tak stává Vaší vizitkou a vizitkou celé firmy. Základní šíře obojků jsou 20mm a 30mm, používám plastové trojzubce na zapínání. Metoda aplikace reflexního nápisu je inovovaná, základním materiálem je 1 bavlna. Vítejte v našem e-shopu.


V souvislosti nutných omezení zasíláme objednávky pouze českou poštou. Uložení zásilky - vyšší moc. V našem e-shopu najdete něco pro pejskaře. Termohrnky a láhve na pití se jménem a vlastním motivem.


Naše láhve představují stylovou alternativu k jednorázovým PET lahvím a dalším nádobám. Oceníš je při každodenním pití i hydrataci na cestách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky