čtvrtek 5. října 2017

Pračka hloubka 45 cm

Pračka hloubka 45 cm

Pračky s předním plněním s hloubkou do cm. Disponuje obvykle také nejpočetnějšími a ne. Můžete tak bezpečně a bez jakýchkoli upevňovacích přípravků nainstalovat vaši. Mezikusy pračka - sušička) Hodnocení produktu: 1. Univerzální mezikus s výsuvnou policí Univerzální souprava kompatibilní se všemi typy praček s hloubkou min. Hloubka automatických praček.


Pračka hloubka 45 cm

Dostačuje obvykle pro jednočlennou domácnost nebo dvojici. Obsah této webové stránky zavazuje pouze jejich autory. Nemusí nutně odrážet stanovisko Evropské unie. Evropská komise ani agentura EASME nenesou odpovědnost za jakékoli případné využití zde obsažených informací.


Pračka se sušičkou LG F70J7HG0W bílá. Dvířky pohodlně projde. Vsechny susicky, na ktere jsem se divala maji hloubku od cm. To znamena, ze susicku nemuzu mit na pracce, ze? Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Pračka hloubka 45 cm

Nebo je tu nejake reseni? Nově přehlednější a rychlejší. Pouze poškozený přepravní obal - krabice, fólie nebo polystyren. Automatická pračka Vlastnosti Crystal buben V. Nářadí značky Bosch za skvělé ceny. Jsme specialisté pouze na Bosch.


Naleznete zde domácí spotřebiče, zahradní techniku a profesionální nářadí pro kutily. V katalogu nemáme podrobnější informace o pracka cm. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Program DrumClean je sestaven tak, aby rychlými a prudkými pohyby vody odstranil veškeré zbytky prášku, textiliií a aviváže a pračka tak byla stále čistá a věrně sloužila roky.


Pračka hloubka 45 cm

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Až o méně rychlejší praní díky volbě speedPerfect. Pojme až kg prádla, i když je málo hluboká, takže nezabírá tolik místa.


Plně funkční a bez závad. Akce Doprava zdarma -. Ať perete jednu košili nebo plnou náplň, pračky AEG sníží opotřebení. Spotreba energie kWh Spotreba vody l LED displej - dotykový programov prídavných možností Fuzzy logic Farba biela Čierne dvierk.


Spotřebič lze objednat i telefonicky s dopravou za příplatek. Poslední zákazník: Jana, Lepší možnosti výběru platby. Najděte pohodlí i při placení.


Formu platby si vybíráte podle potřeby hotově, převodem nebo na splátky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky