úterý 31. října 2017

Silikonový vál tescoma

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Díky speciální povrchové úpravě se na vál hmota. Moderní silikonový vál vynikající pro přípravu všech druhů těsta a cukrářských pokrmů. V čem vál s klipem DELÍCIA SiliconPRIME vyniká?


Vynikající pro přípravu a zpracování marcipánu i všech obvyklých druhů těsta. Silikonový vál využijete pro vyvalování a tvarování těsta. Dokonale přilne ke stolu, těsto se na vál nelepí.


Vál je skladný, lze i srolovat. Značkový e-shop spoločnosti TESCOMA ponúka originálne kuchynské potreby určené na varenie, pečenie aj stolovanie. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. Praktická podložka pro rozvalování těst na vánoční cukroví, či záviny, aj.


Vhodný je také pro práci s potahovací hmotou. Díky měřidlu snadno vyválíme potřebný průměr pro potažení dortu. Val na testo silikonovy tescoma. Velice skladný a lehký. Příprava a zpracování těsta.


Hýčkejte ho s produkty TESCOMA a zdar vašeho snažení je zaručen. Moderní kuchařky ocení také silikonový vál , jehož hlavní výhodou je, že se nemusí sypat moukou, dokonce i těsto na válení není potřeba nadměrně moučet. Vždy perfektně přilne ke stolu, a když ho zrovna není potřeba, můžete ho srolovat. Vhod přijdou také razítka na sušenky, zdobicí tužka nebo silikonový vál. Díky vysokému lesku na spodní straně válu přilne dokonale ke stolu, díky sametově matnému povrchu na pracovní straně se těsto k válu.


Silikonový vál tescoma

Tuto podložku z kvalitního silikonu můžete použít při pečení jako praktický vál , nebo díky její žáruvz. Vál se snadno čistí, neváže pachy pokrmů, je opatřen stupnicí pro snadné měření a krájení. Je žáruvzdorný, lze použít i jako podložku pod. Tématicky podobné zboží.


Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Veškeré informace o produktu. Materiál válu dokonale přilne ke stolu, neklouže a lze jej srolovat či složit. Tescoma Vály na těsto do vaší kuchyně. Rychlá expedice, doprava zdarma od 9Kč.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky