středa 18. října 2017

Eta bross 0027 90000

Výkonný 8W motor se stability systémem zaručuje kultivovaný chod při jakémkoli zatížení, dvě rychlosti s plynulou regulací a pulzní spínač zabezpečí optimální výkon v různých situacích. Výkonný 8W motor so stability systémom zaručuje kultivovaný chod pri akomkoľvek zaťažení, dve rýchlosti s plynulou reguláciou a pulzný spínač zabezpečia optimálny výkon v rôznych situáciách. Predstavuje ideálneho a spoľahlivého pomocníka, ktorý vám uľahčí prípravu obľúbených pokrmov.


Představuje ideálního a spolehlivého pomocníka, který vám usnadní přípravu oblíbených pokrmů. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bross ETA 0.

Powerful 800W motor with stability system ensures cultivated operation whatever the load. Two gears with continuous regulation and pulse switch ensure optimal power in different situations. Spolehlivý robot s 8W motorem, samostatným mixérem a kvalitními struhadly.


Potěší možnost mýt příslušenství v myčce i pětiletá záruka na motor. Tento kuchynský robot je vybavený motorom s výkonom celých 8W, ktorý sa vyznačuje kultivovaným a čistým chodom v štyroch rýchlostných nastaveniach a je vybavený aj tlačidlom Pulse. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. ETA venuje veľkú pozornosť dizajnu svojich výrobkov, čo z nich robí jedinečných a veľmi praktických pomocníkov.


Tradícia Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť a úžitok viac ako rokov. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den.

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Víceúčelovýkuchyňský robot Bross s mixérem má nový stability systém a pracovní nádobu o objemu l. Tento kuchyňský robot je vybaven motorem o výkonu celých 8W, který se vyznačuje kultivovaným a čistým chodem. Motor s příkonem 8W, samostatný mixér a kvalitní struhadla z něj dělají všestranného pomocníka. Pochlubit se může rychlostmi a tlačítkem Pulse pro maximální otáčky. Místo ve vaší kuchyni ušetří šikovně vymyšlený prostor pro uložení přívodní šňůry.


Spoľahlivý robot s 8W motorom, samostatným mixérom a kvalitnými strúhadlami. Eta Konyhai robotgép boltok, képek. Minden termékünk hivatalos magyar garanciával!


Kuchynský robot – 800W, rýchlosti, Pulse, nádoba 1l, mixér 1. Vďaka veľmi širokej sade príslušenstva vám môže zariadenie pomôcť pri šľahaní, zmiešavanie, hnetenie, mixovanie, sekanie a strúhanie. Funkce a příslušenství robota: hnětení, krájení, krouhání, mísení, mixér, sekání, strouhání, šlehání. Megbízható robot 8W-os motorral, független mixerrel és minőségi reszelőkkel.


Előnye, hogy mosogatógépben mosható. Minőségi anyaghasználatának köszönhetően tartozékai moshatóak mosogatógépben , ezáltal tisztítása igen egyszerű. Köszönhetően a kiegészítők széles választéka segítségével lehetőség, ha keveréshez, mixelés, dagasztás, keverés, aprítás és rács. Ez a konyhai robotgép 800W-os motorral működik, amely biztosítja a gondtalan sebességes működést és a pulzus funkciót.


Hněte, mísí, strouhá, mixuje, seká a šlehá jako když bičem mrská. Připravíte dokonalé pyré, hebké omáčky, nadýchaná těsta, lehoučké koktejly a jemně posekané směsi.

Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. W, rychlosti, Pulse, nádoba 1l, mixér 1. Manuál se také zabývá řešením nejčastějších problémů a jejich odstraněním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky