úterý 10. října 2017

Elektricky otvirak na vino

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vývrtka elektrická pro snadné otevření láhve vína, materiál: ocel a akrylát, vývrtka s teflonovou vrstvou, dobíjecí, mikro USB kabel součástí balení, až lahví na jedno nabití, indikátory: modré světlo - korková zátka se vytahuje z láhve, červené světlo - zátka se uvolňuje z vývrtky.


Exkluzivní elektrický otvírák na víno s ořezávátkem pro, rychlé, pohodlné a nejjednodušší otevírání jakékoliv láhve za sekund.

Ke skvělému vínu se hodí něco výjimečné - originální otvírák na víno, který zároveň zamezí trapné situace , kdy nejde láhev otevřít, špunt se roztrhne napůl nebo se korek rozdrolí do nápoje. Elektrický otvírák na víno s nožíkem na fólie je doplňkem do domácnosti, který si zamilují všichni. Rychlé, jednoduché a elegantní, takové bude otevírání vína po novém. Otvírák na víno s nožíkem na fólie je nápaditým a moderním dárkem pro milovníky vína a potěší zejména ty méně zručné, kteří si svou oblíbenou láhev otevřou raz dva.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Nebaví vás věčně doma otevírat víno ručně?


Zkuste vyzkoušet tohle.

Doporučujeme také jako skvělý dárek. Praktická súprava na víno pozostávajúca z pákového otvárača na víno, vákuovej pumpy, zátok, nálievok, orezávača na obal fľaše a aktívneho chladiča na víno. Stylový nabíjecí elektrický otvírák na víno CEL-TEC Metal 210A v elegantním kovovém provedení dokáže otevřít až lahví vína na jedno nabití. I otvírání vína může být. Pokud si budete chtít vést přehled o tom, kolik lahví jste už s ním otevřely, poslouží vám na to ruční počítadlo na jeho vrchní části.


Nabíjecí elektrický otvírák na víno Corkout je praktický dárek pro každého, kdo si rád posedí a probere se u sklenky kvalitního vínka. Tento výrobek je k dostání v černém provedení. Tento elektrický otvírák je malý, ale velmi šikovný pomocník do každé domácnosti.


Uvítáte jeho snadnou obsluhu, ale i rychlost s jakou. Elektricky otvirak na vino najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Již více nemusíte trápit s těžkým a problémovým otevíráním vínové láhve. Použijte tento elektrický otvírák a víno můžete popíjet mnohem rychleji.


Ideální řešení pro romantickou večeři nebo posezení s přáteli u vás doma. Luxusní elektrický elegantní otvírák na víno - Otevírání vína ještě nikdy nebylo jednodušší a elegantnější než s naším elektrickým otvírákem. Postup je jednoduchý - odfóliujete víno, přiložíte otvírák na vrch láhve a stisknete tlačítko.

Nemusíte se obávat žádných problémů, jako například zapadnutí. Kitchen Artist Elektrický otvárač na víno GSElektrický otvára č na fľaše vína s klieštičkovým otváračom zátok. Otvárač slúži zároveň ako základňa, vďaka ktorej vývrtka sama stojí. Kvalitné spracovanie v elegantnom čiernom p. Je nabíjitelný v přiloženém stojanu, ve kterém se nachází i ořezávač fólie.


Pouhým stisknutím tlačítka se korek sám vytáhne z lahve. Sada se skládá z elektrického otvíráku, řezačky na. Vyzkoušejte nový otvírák na víno Easy Black a otevírání lahví se pro Vás stane zábavou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky