středa 18. října 2017

Barmanské zástěry

Barmanské zástěry

Profesionální zástěra s laclem pro kompletní pokrytí těla, vyrobená z velmi kvalitního materiálu obsahujícího polyester a bavlnu o rozměrech 25cm(šířka laclu), 70cm(šířka pasu), 85cm(výška). Můžete si vybrat nejen klasické laclové zástěry nebo barmanské zástěry do pasu, ale i zástěry odolné vodě nebo chemikáliím pro různé profese. Barmanské zástěry a kapsy za skvelé ceny. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Inzerát originální barmanské zástěry na inzertním serveru Bazák.


Boční zapínání na obou stranách zástěry na druky pro přizpůsobení šířky zástěry. Nyní jsou dny obav o svůj outfit minulostí, protože tato stylová zástěra zachytí bezpečně cokoliv nečekaného. Velmi famózní zástěru Bistro Long s radostí navlékne každý číšník i barmanka. Ať jste profesionální kuchař, nebo jen domácí kuchtík, který rád vaří, tak si jistě vyberete nějakou zástěru, která vás bude chránit před ušpiněním a ve které se budete cítit dobře. Zástěry pracovní nejen pro muže.


Pracovní zástěry různých délek za bar i na plac. Nechceme však nikoho ohrozit, proto je u nás nyní možná platba za zboží pouze přes platební bránu nebo převodem. Náprsenkové varianty se dají nastavovat páskem kolem krku.


Barmanské zástěry

Vyrábíme zástěry do pasu, barmanské zástěry dlouhé, zástěry s rozparkem, zástěry s laclem, zástěry přes hlavu. Naše skladové zásoby umožňují rychlost a flexibilitu v realizaci vašich požadavků. Zde vám nabízíme ukázku z naší realizované výroby. Ponúkame čašnícke a barmanské zástery najrôznejšej dĺžky či farby.


Môžete sa spoľahnúť na zaručenú slovenskú, či zahraničnú kvalitu. Ušité sú veľmi elegantne a prakticky, presne pre potreby čašníkov alebo barmanov. Nalévátko na alkohol barmanské modré 1. Nabízíme pro vás sortiment oděvů určený pro číšníky, servírky a barmany. Na výrobky zhotovíme výšivku či potisk dle vašeho přání, již od jednoho.


Přinášíme informace, tipy a recenze barmanské potřeby přehledně v jendom katalogu. Hledáte informace o produktech ze sekce barmanské potřeby? Podívejte se na detail a zjistěte více. Nakupujte na internetových obchodech výhodně a vybírejte kvalitní zboží ve slevě.


Poradíme vám jak výhodně nakoupit. Dámské zástěry velikost 3xl. Nenošené nové pouze vyzkoušené. Materiel je supr lehký nemačkaví. Cena jedné zástěry 1kč.


Poštovné a balné kč. Na dobírku neposílám špatná zkušenost. Mají široký sortiment skladem za rozumné ceny a rychlé dodání. Určitě můžu nákup v tomto obchodě jen doporučit.


Vážení zákazníci, nadále doručujeme jak jste zvyklí a jak to aktuální situace umožňuje. Doporučujeme však platit převodem, nebo přes platební bránu. Prodejna ve Vsetíně je až do odvolání uzavře.


My Vám nabízíme jak profesionální barové vybavení, tak potřeby pro všechny začátečníky, kteří berou přípravu koktejlů jako svůj koníček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky