pondělí 23. října 2017

Kompotové misky skleněné

V naší nabídce mají skleněné misky velmi široké zastoupení, nabízíme misky z lisovaného skla, tvrzeného bílého skla, ve tvarech hranatých, moderních nebo klasické kulaté tvary, dekorované či bez dekoru, v jednoduchém designu z čirého. A pokud si chcete pořídit talíře, jež se vám budou hodit k vybraným miskám, podívejte se na zbytek naší nabídky stolního nádobí. Porcelánové mísy jsou nedílnou součástí každé sváteční tabule. Mísy na polévku jsou tajným kořením, které její chuť dovedou k dokonalosti, a salátové mísy s výtečnými saláty představují třešničku na dortu, která tabuli náležitě dozdobí. Moderně čtvercově tvarované skleněné misky z pevného čirého lisovaného skla.


Vhodné na pochutiny, jogurt, salát nebo jako originální kompotové misky.

SHRNUTÍ VLASTNOSTÍ PRODUKTU - elegantní set skleněných mís na potraviny 6x410ml - kvalitní lisované sklo - lze mýt v myčce. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Misky je možné použít s podšálkem GEO. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Nabídku nejlevnějších produktů seřazených podle ceny naleznete v kategorii levné Mísy a misky.


Nabídku našich zlevněných produktů naleznete v kategorii Mísy a misky výprodej. Produkty v akci naleznete v kategorii Mísy a misky akce. Mísy jsou obsaženy také v jídelních soupravách.


Set čtvercově tvarovaných skleněných misek z čirého lisovaného skla vhodných na pochutiny nebo jako kompotové misky.

Baleno v kartonové krabici. Kompotové misky jsou vhodné pro podávání kompotů, salátů či například zmrzliny. Připravili jsme pro Vás kompotové misky plastové i skleněné , v různých barvách a velikostech. Inzerát Broušené kompotové misky v okrese Brno-město, cena dohodou, od cessarina na Sbazar.


Popis: Misek je 6ks, jsou nepoužívané bez vady. Dělá to tak každou originální. Ty bílé prostě porcelánové misky z Číny z dob, kdy to bylo výjimečné.


Prodám zvlášť nebo jako komplet. Kus za 1- nebo vše za 4-. Nejprodávanější produkty z kategorie. Akce 2Kč (vč. DPH) akční cena 1Kč (vč. DPH).


Nádobí do mikrovlnky, Toner příbory, Svíčky, Solné kameny, Vonné oleje a silice, sklo Waltherglas-tvrzené talíře do mikrovlnky a myčky na nádobí kulaté i hranaté, oválné talíře, šálky na kávu a čaj -Toner-příborové sady, příborové dětské sady, nerezové tácy -svíčky, svíčky v kovovém stojánku ručně zdobené, svíčky ručně vyřezávané -solné kameny. Skleněná mísa GIRO ø cm. Auto-moto osobní automobily motocykly náhradní díly pneumatiky, kola Inzerce nemovitostí byty rodinné domy pozemky, zahrady chaty a chalupy.


S provozem tohoto webu nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našeho webu s jejich používáním souhlasíte. Je vhodná na kompoty, saláty, zmrzlinu, oříšky atd.


Jsou velice pěkné, jako nové.

SKLENĚNÉ MISKY S MOŽNOSTÍ REKLAMNÍHO BRANDU. Dvě skleněné kompotové misky s dětským motivem šmoulové. Joseph Joseph, to jsou pomocníci, na které je radost pohledět.


V kuchyni tak díky chytrým řešením najednou strávíte o polovinu méně času a ještě budete mít radost, že jste obklopeni tak perfektními pomocníky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky