pátek 13. října 2017

Bionaire crockpot sccpbpp 605

Fill Your Cart With Color today! Pomalý hrnec s vyjímatelnou keramickou nádobou a skleněnou poklicí. Hrnec l je vybaven elektronickým časovačem - po uplynutí nastavené doby vaření se.


Nabízí digitální časovač a solidní výkon 2W. CrockPot SCCPBPP6představuje nerezový hrnec pro pomalé vaření s objemem l. Nový trend ve vařeníPomalé vaření patří v současné době k novým trendům přípravy pokrmů.

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Hrnec má odpojitelný přívodní kabel, přepínač výkonu a displej. Elektronický časovač - po uplynutí nastavené doby vaření se hrnec přepne do režimu udržuj teplé.


Vaření pro velkou rodinu je mnohdy nejen zdlouhavé, ale i náročné z hlediska nádobí. Hrnce nejsou nafukovací, takže se stává, že musíte jednotlivé přílohy či masa vařit postupně. Nabízí kvalitní zpracování, dostatečný objem, jednoduché ovládání a to vše za přijatelnou a odpovídající cenu. Pokud se pro tento model rozhodnete, stoprocentně neuděláte chybu.


Odkazy na odborné recenze.

Kompletní informace k výběru. Hrniec má odpojiteľný prívodný kábel, prepínač výkonu a displej. Je vhodný i pro diety, jelikož umožňuje zdravé vaření bez tuků, s malým množstvím soli a koření. S jakými parametry se setkáte u tohoto modelu hrnce na pomalé vaření? Free delivery and returns on eligible orders.


Buy Crockpot SCCPBPP6Next Generation Slow Cooker , 5. L, Silver (2Volts - Not for USA) at Amazon UK. I use this crockpot for all day cooking - 6-hours on low plus warming at a time. A slow cooker shoud have a pot that can withstand many hours on a low temprature. This is not the case with this model.


Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. CROCK-POT SCCPBPP6SLOW COOKER At the top end as far as cost is concerne the Crock Pot SCCPBPP6Countdown Slow Cooker boasts a full range of features but is it worth the money? Keramická nádoba je vhodná na pečení v. To je hračka s pomalým hrncem CrockPot. Americký výrobce CrockPot uvedl v sedmdesátých letech na trh první pomalý hrnec - originální CrockPot. Od té doby jich zákazníkům na celém světě dodal desítky milionů kusů a dodnes nabízí bezkonkurenčně nejširší výběr pomalých hrnců.


Ten vyniká zejména výraznou univerzálností svého použití.

Jeho automatické ústrojí umožňuje přesně a rychle volit činnost, na niž potom není nutné jakkoliv dohlížet. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Největší výběr za nejlepší ceny zboží Crockpot sccpbpp 6v nejvyšší kvalitě. Bionaire SCV400PY CrockPot l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky