středa 25. října 2017

Highball sklenice

Sklenice na koktejly highball. Kvalitní bezolovnaté křišťálové sklo pro každou barovou příležitost, ale i do domácnosti. Výjimkou ovšem nejsou různé dekorativní. Zpočátku byl „ highball “ míchán ze skotské whisky a sodové vody, „skotská se sodou“.


Tato koktejlová sklenice je vhodná pro nápoje jako jsou Gin Fizz, Mojito, Tequila Sunrise nebo Cuba Libre.

Nabízíme velký výběr broušeného skla. Veškeré skleničky jsou vhodné pro mytí v myčce. Dlouhé sklenice na vodu a nealkoholické nápoje, tzv.


Hodí se pro velké množství nápojů i míchaných drinků. Jsou vhodné pro mytí v myčce. U nás můžete sklenice zakoupit jak v setu, tak i po jednotlivých kusech.


Koktejly servírované v highball sklenicích se zpravidla srkají dlouhým brčkem.

Do této sklenice se míchají nápoje s obsahem sodovky nebo jiných sycených nápojů. Ideální pro nápoje sycené oxidem uhličitým, protože vysoký tenký tvar napomáhá zachování potřebných bublinek. Když je úzký obvo tak bublinky tak rychle nevyprchají. Jedním z vysvětlení, jak vznikl pojem highball , je kvůli tomu, že dříve se. Křišťálové sklo obsahuje olovo, které.


Highball je vysoké sklo s poměrně malým obvodem. Přes ten poté nalijte gin, a to nejlépe v poměru gin-do-toniku 1: 1: 1:nebo 2:3. To záleží na vaší chuti. Nakonec vložte do sklenice pár kousků nakrájené limetky, která dodá koktejlu tu správnou chuť.


Tyto sklenice jsou vhodné především k podávání dlouhých míchaných nápojů (longdrinků), ovocných nápojů a nápojů s ledem. Broušené sklenice Barline jsou standardně dodávány v balení po 6-ti kusech. Poháre sú vyrobené z najkvalitnejšieho krištáľového skla a sú vhodné nielen pre lahodné nápoje, ale tiež sú ideálne pre podávanie dezertov alebo predjedál. Krištáľové sklo obsahuje olovo, ktoré dodáva.


Jsme velkoobcho ale také e-shop s dekoracemi, bytovými doplňky a dárky pro všechny milovníky vína, kávy, čaje, grilování a dalšími doplňky. Koktejl připravujeme přímo do highball sklenice. Do skla vložíme kostky ledu a suroviny.

Zamícháme míchací lžičkou, ozdobíme a podáváme s míchatkem a brčkem. Set elegantních sklenic IDEAL určených na míchané nápoje, koktejly, džusy i limonádu. Pro velmi kvalitní červená vína je dokonce možné použít sklenice s objemem přesahujícím 6ml.


Menší velikost sklenic se doporučuje pro šumivá vína podávaná ve sklenici tvaru flétny, zde by objem neměl být větší než 2ml. Takový objem by měla mít i sklenice sloužící k degustaci vína – v tomto případě ale. Brýle mohou být použity pro vodu a ovocné šťávy, ale také lahodné koktejly jako Blue Lagoon nebo Cuba Libre.


Navrhování vlastních jedinečných a osobních highball brýlí je super snadné. Uživatelsky přívětivý editor vám. Koktejly podávané v této sklence například klasický Screwdriver či Madras. Pro long dring nebo highball jsou typické dlouhé, úzké sklenice s tenkými stěnami.


Bloody Mary, Sex on the beach nebo Cuba libre. Chcete-li je překvapit míchanými nápoji a přitom se nechcete obávat o. K létu patří kempování či večerní posezení na terase s přáteli. Vyrobeno z bezolovnatého křišťálu, možno mýt v myčce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky