středa 11. října 2017

Sklenené misky

Kvalitné sklenené kuchynské dózy a misky na potraviny, ktoré vám ušetria miesto, čas aj peniaze. Zdravé a bezpečné skladovanie potravín v sklenených nádobách od GLASSLOCK. V naší nabídce mají skleněné misky velmi široké zastoupení, nabízíme misky z lisovaného skla, tvrzeného bílého skla, ve tvarech hranatých, moderních nebo klasické kulaté tvary, dekorované či bez dekoru, v jednoduchém designu z čirého.


Misky je vyrobená z číreho skla a má moderný hranatý dizajn. Možno ju umývať v umývačke riadu. Skleněné mísy a misky z kvalitního skla se stanou ozdobou vaší domácnosti.

Uplatní se u vás v kuchyni, na stole nebo jako interiérová dekorace. U nás si vyberete z široké nabídky mís a misek z českého křišťálového skla, hladkých nebo tvarovaných. Vyberte si u specialistů na sklo.


Poradíme vám s výběrem kvalitního užitkového skla pro běžné i profesionální použití. Nejvíce nás zajímá české sklo, ale s potěšením do naší nabídky zapojujeme i povedené kousky zahraničních značek. Vybírejte z 3produktů v kategorii misky a mísy. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě.


I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci.

Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Porcelánové mísy jsou nedílnou součástí každé sváteční tabule.


Mísy na polévku jsou tajným kořením, které její chuť dovedou k dokonalosti, a salátové mísy s výtečnými saláty představují třešničku na dortu, která tabuli náležitě dozdobí. Môžu byť krištáľové, sklenené , z keramiky, porcelánu či z moderného betónu. Misy môžu byť v minimalistickom štýle, aj vidiecky ladené.


Okrem dekoratívnej funkcie sa do nich dajú odložiť cukríky, prípadne ovocie. Ozdobné misy môžu mať rozličné priemery. Misky - Online prodej jídelních souprav, servisů a sad talířů.


Skleněná mísa na salát s dubovou základnou Sagaform Nature, ⌀ 18. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Starožitnosti ze skla u nás nabízejí starožitníci i běžní prodejci z celé České republiky.


Najdete zde starožitné mísy z leptaného skla, misky z irisového skla, starožitnosti z čirého či matného skla, broušené skleněné mísy a tak dále. Nenárokujeme si provizi ze zprostředkovaného prodeje starožitností a. Sklenené dózy na potraviny sú absolútne zdravotne nezávadné. Všetky nami ponúkané sklenené nádoby na potraviny Glasslock sú z tvrdeného skla, vhodné do mikrovlnnej rúry aj do mrazničky. Môžete sklenené dózy vložiť do umývačky riadu i do teplovzdušnej rúry (max.


120°C).

Dózy na pečenie je možné bez vrchnáka. Už v tej dobe sa sústredila na sklenené výrobky, ktoré majú svoju vysokú estetickú aj remeselnú hodnotu, ale zároveň sú natoľko praktické, že ich môžete používať dennodenne vo svojej domácnosti. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Predovšetkým sklenené a keramické servírovacie misky sú vhodné tiež na lupienky a oriešky k večernej zábave alebo pre návštevu. Na našom e-shope nájdete tiež detské porcelánové misky či nerozbitné plastové misky , ktoré zlepšia nejeden obed vášmu malému stravníkovi.


Pri rodinných oslavách iste oceníte servírovacie. Nabídku nejlevnějších produktů seřazených podle ceny naleznete v kategorii levné Mísy a misky. Nabídku našich zlevněných produktů naleznete v kategorii Mísy a misky výprodej.


Produkty v akci naleznete v kategorii Mísy a misky akce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky