pátek 13. října 2017

Prodám sud na vodu

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Sud kovový 2l ( na dešťovou vodu ). Prodám kovové sudy, po domluvě i více kusů. Osobní odběr ve Velkém Meziříčí.


Tyto nádrže na vodu jsou skvělými pomocníky na zahradách pro zachycení dešťové vody z okapů a následné využití při zalévání Vaší zahrady.

Sudy na vodu jsou většinou opatřeny víkem, aby nedošlo ke znečištění vody. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Plný sud na vodu znamená možnost zavlažovat zahradu a žádné zbytečné plýtvání vodou z kohoutku. Sud 220l na dešťovou vodu. Plastový sud , barel vhodný na vodu 220L Sud vhodný i na pitnou vodu.


Sud byl jednou použit na sirup v potravinářském průmyslu. Objem sudu je 2litrů. Rozměry sudu jsou: 6x 9mm, 2x uzávěr: 58mm se závitem se stoupáním mm.

Jako nové, jednou použitý obal. Měkký, vysoce odolný plast HDPE, co nepraská,prakticky neomezená životnost. Mam aj ine velkosti, kliknite na moje meno.


Ceny dle použitelnosti, velikosti a typo 1- 3kč. Ideální na vodu , ovocný kvas, zbytky jídel restaurace, krmivo pro dobytek, psy a jiné, ochrana proti hlodavcům i jiné. Kvalitní nerecyklovaný materiál. K nádrži předám dokumenty ke kolaudaci.


Pro více info mě kdykoliv kontaktujte. Kromě plastových barelů na vodu a jiné kapaliny u nás seženete rovněž levné plastové sudy s víkem na pevné látky. Všechny jsou ovšem vyrobeny vyfukovací metodou z vysokomolekulárního polyetylenu (HDPE), disponují odolným těsněním a jsou vhodné i pro přepravu kapalných nebezpečných látek obalové skupiny I, II a III. Praktické plastové sudy na kvas či na vodu a plastové žumpy dostupné v online bazári.


Tento sud na dešťovou vodu udrží vodu čistou a chráněnou před. Vhodné na cokoli, obilí , kvas, vodu , krmivo. Zboží od oblíbeného dodavatele Náš e-shop s více jak pěti tisíci produkty vám s výběrem pomůže. Sud na dešťovou vodu (1l) PH.


Inzeráty sud v kategorii Zahrada bazar na Sbazar. Dohodou , Praha potravinarske plastove nadrze na vodu 10litru a.

Nádrž, jímka, septik, žumpa – samonosná – doprava zdarma 8m3. Možno použít také jako. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z 1inzerátov.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Sud má široké spektrum využití např. Podklad i obsyp nádrže se provádí z písku nebo jemného štěrku, není třeba žádné betonování. Dobrý den, nabízím k prodeji sedlo ve stylu sud.


Je velice pohodlné, podrží. Obstálo i na nižších skocích. Velice snadno vyměnitelná komora (momentálně dáno na nejširší). Posedlí a opěrky z hrubého materiálu, fungují suprově protiskluzově.


Extra lehké - syntetická kostra. Využívají se převáženě k odchytávání dešťové vody, která se následně používá k zalévání záhrádek. V naší nabídce naleznete sudy s víkem i bez víka, plastové i plechové o různých objemech. Sudy na dešťovou vodu jsou vyrobeny z tvrzeného plastu, který dlouhodobě odolává venkovním vlivům. Díky sudům lze využít dešťovou užitkovou vodu např.


Zahradní sud na dešťovou vodu je vybaven otvorem pro kohoutek, ke snadnému vypouštění vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky