pátek 6. října 2017

Fiskars sada nozu

Sady nožů Fiskars Vám budou skvěle sloužit dlouhé roky. Mimořádně kvalitní práce Finských odborníků na sadách nožů Fiskars se samozřejmě odrazí i ve Vaší práci. Objednejte sady nožů Fiskars , lepší nože jste ještě neměli.


Podobně jako příbory Fiskars , i nože Fiskars lze pohodlně umývat v myčce. Sada nožů Fiskars z kolekce Edge zahrnuje nožů a praktický dřevěný blok na nože v černé barvě.

Sady kuchyňských nožů Fiskars na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Přestává Vás bavit neustálé broušení starých kuchyňských nožů?


Vaše nože jsou tupé, špatně se s nimi krájí a vaření se díky tomu stává nutností, než radostí? V tom případě je čas si pořídit novou sadu nožů Fiskars ! Máme pro Vás výhodné sety, které jsou v nabídce pouze do vyprodání skladových zásob. Perfektní dárek pro Vás i Vaše blízké Sada.

Okrajovací nůž Fiskars Edge je šikovný malý lehký nůž s rovnou čepelí a ostrou špičkou, který je ideální pro okrajování ovoce a zeleniny. Je vhodný i pro vykrajování skvrn a kazů na potravinách. V nabídce je jak startovací sada nožů Fiskars , sada keramických nožů, tak sada špičových nožů WMF nebo Zwilling.


Sada 5-ti nožů Fiskars EDGE je dodávána v dárkovém balení společně s dřevěným blokem. Fiskars EDGE jsou potaženy speciální nepřilnavou vrstvou Softouch, která snižuje tření, zamezuje opotřebení, zvyšuje životnost čepele a výrazně lépe se udržuje. Sada 5-tich nožov Fiskars EDGE je dodávaná v darčekovom balení spoločne s dreveným blokom. Nože řady Functional Form.


Fiskars EDGE sú potiahnuté špeciálnou nepriľnavou vrstvou Softouch, ktorá znižuje trenie, zamedzuje opotrebeniu, zvyšuje životnosť čepele a výrazne lepšie sa udržiava. Velká startovací sada je nejpopulárnější sadou značky FISKARS a je určena pro milovníky vaření. Obsahuje kuchařský nůž, nůž na chléb, loupací nůž, nůž na rajčata a nůž Asijského typu. Díky této sadě budete mistrem kuchařem! Softgrip rukojeť poskytuje bezpečný úchop nože.


Elegantní praktická sada obsahující nejpoužívanější nože Fiskars. Na boku dřevěného bloku na nože se nachází oranžový, velmi silný magnet k uchycení nože, nebo nůžek. RL-6MSTO vysoce kvalitních kuchyňských nožů potažených antiadhezní vrstvou řady Royalty Line.


Tuto všestrannou sadu nožů využije každá domácnost, je nepostradatelnou součástí každé kuchyně. Sada nožů Berndorf Sandrik v bloku ks řady Profi - Line od značky Berndorf Sandrik, která je garancí kvality již více než 1let.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Značkové dárkové sady kuchyňských nožů. Dřevěný blok je stejně jako nože v elegantním černém provedení.


Souprava tří nožů Fiskars z řady Functional Form GoCutting - obsahuje tři jídelní nože s délkou ostří cm. Praktická sada obsahující jídelní zoubkované nože Fiskars. Materiály vysoké kvality zaručují dlouhou ostrost nožů.


Broušení je navíc velice snadné. Díky vylepšenému výrobnímu procesu je zajištěna. Základní sada nožů značky Fiskars na krájení ovoce a zeleniny v dárkovém balení. Sleva Dárková sada nožů značky Fiskars v dřevěném bloku s pěti kuchařskými noži.


Vysoce kvalitní sada dvou kuchyňských nožů FISKARS FUNCTIONAL FORM, které jsou určeny pro profesionální účely na krájení masa, zeleniny atd. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Vypouklé broušení čepele snižuje tření a zajišťuje ostrost čepele.


Ergonomická rukojeť nožů Fiskars Royal je odlita z nerezové oceli a opatřena umělým povrchem POM v matné úpravě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky