pondělí 16. října 2017

Plastová krabička s víčkem

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás krabičky s víčkem za TOP ceny nebo krabičky s víčkem pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti.


Plastová krabička s víčkem

Vyberte si krabičky s víčkem , které jsou nejvhodnější pro Vaše využití. Jedná se o kvalitní oválné misky z odolného materiálu s integrovaným víčkem , které je možné používat i pro zamražování. Tyto krabičky jsou z PET materiálu a hodí spíše na cukroví a na nepřiliš horké potraviny. Tato miska se ideálně hodí na studené lahůdky, ale i na teplé jídlo.


Tuto plastovou misku lze použít do 1st. Misky jsou baleny po kusech. Velice elegantní plastová krabička s papírovovou vložkou v krémové barvě s jemným reliéfním kruhovým vzorem. Vhodné dárkové balení zejména na makronky, sušenky či nevšední. Nabízíme široké spektrum různých nádob s víčkem.


Vybírejte z krabiček několika velikostí i tvarů – kulaté, čtvercové i obdélníkové potravinové boxy, nízké i vysoké dózy na suché potraviny. Ty jsou ve spížce přehlednější a lépe vypadají, než zbytky mouky nebo těstovin ve zmuchlaných sáčcích. Bambusová miska s víčkem Mint Green, zelená barva, přírodní barva, dřevo, plast. I obyčejná plastová krabička může mít svoji přírodnější podobu. Britská značka SassBelle není lhostejná vůči ekologickým dopadům svých produktů a stejně tolik dbá i na kvalitní design.


Svěže zelenou misku můžete. Plastová krabička s víkem za férovou cenu! Jsme přesvědčení, že když to bude vidět, tak to sníte. Proto na této stránce nabízíme velký výběr krabiček na oběd z průhledných materiálů jako plast nebo sklo, díky kterým lépe vidíte, jestli jste opravdu dojedli všechno.


Plastová krabička s víčkem

Máme ale i neprůhledné krabičky: ty jsou zase na sladkosti. Jednodílná krabička je vyrobena z pevné lepenky. Krabička na čajové cukroví s průhledným víkem.


Díky unikátnímu tvaru průhledného víka vidíte kvalitu a vzhled čajového pečiva. Je určena na množství kg nebo 1kg čajového pečiva. Transportní plastová krabička s víčkem Čirá plastová krabička s vlepeným plastazotem, odnímatelné víko. Transparentní plastová krabička s lomeným víčkem. Není skladem Bílá plastová krabička s lomeným transparentním víčkem.


Kulatá plastová krabička s víčkem , velikost 31xmm. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Nevyplňujte toto pole: Vložením komentáře souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů. Kód zboží: SCena: 17CZK.


Průhledná plastová krabička se z. Nápaditá a velice pěkná dekorace na svatební tabuli. Do krabičky můžete dát dr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky