čtvrtek 26. října 2017

Mikrovlnné trouby test

Mikrovlnné trouby bifunkční – Nadstavba mikrovlnek monofunkčních, které jsou vybaveny poměrně oblíbeným grilem. Určitě neuděláte chybu, pokud si. Prošli jsme mikrovlnky vestavné i volně stojící s grilem i bez. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat mikrovlnku. Dnešní mikrovlnné trouby už dávno nejsou jen na ohřívání včerejšího oběda a rozmrazování pečiva na poslední chvíli.


Mikrovlnné trouby test

Nabízejí spousty dalších vychytávek a dokáží dokonce sami vařit nebo grilovat. V mikrovlnné troubě si tak pohodlně připravíte kuře, ryby, zeleninu na páře, ale také domácí sušenky nebo pizzu. Současné mikrovlnné trouby se chlubí, že toho umějí mnohem víc než jen ohřívat hotová jídla a rozmrazovat suroviny.


Dnes už jsou v nabídce vybavenější přístroje, které nejen grilují kuře, maso, rybu či tousty, ale také pečou pizzu nebo sušenky horkým vzduchem. Zjevným nedostatkem jsou výrazné rozměry mikrovlnné trouby. Při nákupu je nutné s tímto faktem počítat a zvážit, zda je pro její umístění dostatek místa. Radost neudělá ani vyšší finanční obnos, jenž je nutné za pořízení trouby zaplatit. Provedení však cena více než odpovídá.


Mikrovlnka s výkonom 9W ponúka módy varenia (gril, mikrovlnné , mikrovlnné a gril). Funkcia rýchleho štartu pri plnom výkone s sek. Do hodnocení jsme nezahrnuli objem trouby , ten je totiž závislý hlavně na počtu členů v domácnosti. V kategorii vybavení jsme se zaměřili hlavně na komfort a bezpečnost. Dobrou zprávou je, že všechny trouby mají chladná dvířka, nehrozí tedy popálení z neopatrnosti.


Ne všechny modely jsou ale vybavené dětskou pojistkou. Vnitřní objem mikrovlnné trouby – zde můžete vybírat z hodnot cca – 40litrů. Samozřejmě záleží na vašich potřebách (jak často a jaké množství pokrmů budete připravovat).


Nápomocny jsou také automatické programy, u nichž však budete muset v závislosti na surovinách a požadované chuti případně přidat nějaký čas přípravy navíc manuálně. Recenze: Ovládání je jednoduché a pohodlné. Napoví náš test mikrovlnných trub. Nezávislé testy a recenze. Tento pomocník nemůže chybět v žádné kuch.


Test mikrovlnných trub pro vaši domácnost. Mikrovlnná trouba se od dob svého uvedení na trh stala nepostradatelným doplňkem většiny domácností. Namísto zdlouhavého ohřívání pokrmů na klasickém sporáku stačí jen naložit uvařené jídlo z lednice na talíř, vložit jej do mikrovlnné trouby , a za minuty můžete obědvat či večeřet. Mikrovlnná rúra predstavuje najrýchlejší a najúspornejší spôsob, ako si ohriať jedlo, polievku alebo nápoj. Rovnako tak si poradí aj s rozmrazovaním.


Pokiaľ chcete doma využiť silu mikrovĺn a nechce sa vám investovať do drahej multifunkčnej rúry, prečítajte si náš aktuálny test. Zamerali sme sa na základné modely v. Naopak některé trouby jsou dostatečně prostorné i pro umístění velkého talíře okolo nebo více cm. Obvykle jde o multifunkční trouby , ve kterých je možné připravovat například i pizzu.


Výkon je zásadní hodnotou u mikrovlnné trouby a přímo ovlivňuje rychlost ohřevu. Jen velmi zřídka se můžete setkat s. Jak se v tom všem zorientovat? Vyzkoušejte náš Alza Test , který zaručuje objektivní výběr na základě zákaznických zkušeností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky