úterý 3. října 2017

Catler mlýnek

Ten se nachází na spodní straně mlýnku. Pro hrubé mletí otáčejte proti směru hodinových ručiček a pro jemnější mletí otáčejte po směru hodinových ručiček. CATLER je přímo stvořen pro moderní kuchyně, kde se stále častěji uplatňují nové trendy a technologie – tyto spotřebiče pracují po naprogramování téměř sami, komunikují s Vámi pomocí inteligentních displejů a jejich obsluha je naprosto jednoduchá. Při vývoji všech výrobků je kladen důraz především na bezpečnost, zdravou a rychlou přípravu pokrmů a v. Minimalistický nerezový design s průhledným zásobníkem se stane ozdobou každé tabule.


Catler mlýnek

Jednoduché ovládání stiskem tlačítka pro plynulé mletí. Napájení mlýnku bateriemi AAA dlouho vydrží. Veškeré informace o produktu. Zboží CATLER skladem umíme doručit už v den objednávky! Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Catler je jednou z evropských obchodních značek pro výrobky australské firmy Breville, která vyrábí velmi kvalitní kuchyňské spotřebiče. Mlýnek je nízkootáčkový, takže není nijak hlučný a nepřehřívá mletou kávu. Elektronika s velkým displejem je spíš na ozdobu, protože pojem šálek je dost nejasný. Mlýnky na sůl a pepř s jednoduchým ovládáním pouhým stisknutím tlačítka.


Keramické mlecí kameny. Mlýnky jsou vyrobeny z nerez oceli a mají průhledný zásobník. Každé návštěvě se budete chtít pochlubit, že to s kávou myslíte skutečně vážně.


Mlýnek mele rovnoměrně pomocí keramických mlecích kamenů. Díky tomu, že jsou kameny mnohem větší než u jiných mlýnků, může pracovat při nižších rychlostech. Elektronický mlýnek na sůl a pepř má takové jednoduché ovládání, že to bez námahy zvládnou i vaše děti.


Stačí stisknout jediný knoflík a mlýnek už udělá všechnu práci za vás. Thermoblock extrakce kávy při teplotě °C vyjím. Výjimkou je automatický pěnič mléka.


Všechny pákové kávovary Catler mají trysku k napěnění mléka, tento doplněk je tak vhodný pro vlastníky kávovarů s absencí trysky. Odteď za vás těžkou práci udělá elektronický mlýnek. Vysoce kvalitní nerezový mlýnek na maso si poradí se všemi druhy masa. Po přidání nástavců můžete připravovat i domácí klobásy a párky.


Mám ruční mlýnek -únavné. Graef hezký ale nevyhovoval. Mlýnek na kávu je vybaven různými nastaveními hrubosti mlýnku, ze kterých si podle druhu připravované kávy můžete vybrat to správné nastavení. Pohodlné mletí S mlýnkem na kávu jsou dodávány nástavce držáku filtru a praktická dóza na mletou kávu. Přidejte si jej do oblíbených položek.


Seznam Vašich oblíbených položek budete mít k dipozici kdykoli se vrátíte na náš e-shop. Ušetříte tak spoustu času při hledání, až budete chtít zboží objednat příště. Uvařit výborné domácí espresso je s přístroji Sage velmi snadné.


Catler mlýnek

Dodejte své kuchyni špetku luxusu. Pořiďte si nádherné nerezové mlýnky na pepř a sůl, které se budou vyjímat na každém stole. Oba přístroje jsou vybaveny otočným regulátorem, s nímž si navolíte přesně podle vašich představ, jakou hrubost mletí si aktuálně přejete.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Tento malý zázrak od australské společnosti Catler je jeden z pěti nejprodávanějších elektrických mlýnků v Čechách a nejprodávanější profesionální mlýnek vůbec. Design profesionálního mlýnku a moderní vzhled z něj udělají chloubu každé kuchyně. Své uplatnění nalezne při vaření i stolování.


Namlít v něm můžete sůl, pepř nebo jiné koření, které dodá vašim pokrmům skvělou a jedinečnou vůni i chuť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky