úterý 10. října 2017

Koupelnová sada na mýdlo

Dávkovač na mýdlo Timelife 300ml. Keramický koupelnový doplňkový set WHITE - kusy. Dodáváme je v několika provedeních. Kvalitní koupelnové sady.


Našim zákazníkům nabízíme pouze prvotřídní zboží.

A protože víme, že v ranním spěchu uvítáte jakoukoli pomoc, připravili jsme pro vás spoustu doplňků, jež vám s uspořádáním věcí v koupelně pomohou. Elegantní dílná sada do koupelny vyrobená z porcelánu. Design Thomas Dudzinski.


Vaši koupelnu o kategorii výš. Velikost dávkovače je × × cm. Rozměr kalíšku 8x11cm,dávkovač 8x18cm. Kalíšek, zásobník na mýdlo , držák zub.


Vybírejte z kelímků na kartáčky, dávkovačů na mýdlo , skleněných dóz i vonných olejů.

Koupelnové doplňky, které ladí se zbytkem koupelny? I vaše koupelna si zaslouží trochu pozornosti. Nej nejlepší produkt na nejlepší cenu můžete získat právě zde a právě teď v našem obchůdku Časžít.


Pokud máte rádi všechno hezky na jednom místě, určitě oceníte šíři naší nabídky. V nabídce máme sady, které obsahují dávkovač na mýdlo , mýdlenku a držák na kartáčky. Položek na stránce: Doporučené řazení Od nejlevnějšího Od nejdražšího Abecedně Pouze skladové. Porcelán je stále krásný.


A sada Kalla je toho důkazem. Nemusíte se bát kýče nebo křiklavých tvarů. Tato sada má jemné zpracování a styl. Jedná se o doplňky z keramiky výrobce Kela.


V koupelnové sadě naleznete dva druhy misek na mýdlo. Jedna je vyrobena pouze čistě z keramiky, druhá je navíc doplněna. Je vyrobena z bílé keramiky a opatřena měkkou modrou dotykovou vrstvou. Sada koupelnová dílná. Zásobník na mýdlo s možností doplnění až 2ml lze volitelně plnit tekutým mýdlem nebo mycím krémem.


Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod.

Třídílná sada kombinuje vysoce kvalitní materiály s moderním designem. Mýdlo a dekorace nejsou součástí! Kombinace skla a kovu působí v prostoru přirozeně, lehce a je klasikou v novém kabátu.


Povrch je snadno omyvatelný a sklo pevné. Krásný doplněk do vaší koupelny od AaaHome. A doma ho budete mít ve své koupelně za dní. Sady koupelnových doplňků krásně doladí koupelnu a stanou se praktickými pomocníky. Většinou obsahují dávkovač mýdla, stojan na kartáčky, kelímek a mističku na mýdlo.


Tato čtyřdílná koupelnová sada obsahuje. Misky lze využít pro mýdlo , ale také pro všechny druhy toaletních potřeb, jako jsou pilníky na nehty, nůžky. Dva kelímky na zubní kartáčky poskytují nejen úložný prostor pro zubní kartáčky, ale také vypadají naprosto stylově.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky