pátek 8. července 2016

Vtipné hrnky na kávu

Tradiční hrnky lze využít v mnoha případech vcelku netradičně. Je jen na vás, jak moc si s výběrem dárku v podobě hrnku dáte záležet. Věřím, že naše široká nabídka dárkových hrníčků vás osloví. Vybírali jsme je na základě vlastních zkušeností v oblasti dárků a radost.


Káva a čaj - Hrnky a šálky.

Také máte svůj oblíbený hrneček na kávu či čaj? Co takhle udělat radost svému blízkému a obdarovat ho také silnou vzpomínkou, na kterou si vždy při pití ranní kávy vzpomene? I obyčejný šálek může být víc. Naše vtipné hrnky jsou praktický veselý dárek. Hrníček potěší určitě každého, protože z hrnku snad každý pijeme čaj, kávu nebo třeba kakao.


Já osobně používám hrnek denně a to dokonce několikrát za den, prakticky neustále z nějakého hrníčku něco upíjím. A protože ho nechci hned mýt, mám jich samozřejmě. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.

Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí strana. Hrnek Pro nejlepší babičku 3l. Kč 1Kč bez DPH 1Kč 1Kč bez DPH Ihn. Vtipné hrnky - na kávu a čaj pro muže a ženy.


V kategorii vtipné hrnečky najdete opravdové skvosty. Dárek v podobě vtipného hrnku zaručeně nezklame. Právě naopak, prokážete ním dávku kreativity a. Některými hrnky dokonale překvapíte návštěvu, až jí v nich naservírujete kávu nebo čaj, jiné hrnky jsou vyloženě dárkové, zaměřené svým potiskem na konkrétní osobu či její povolání. Některé hrnky mají vtipné potisky a potěší tak snad každého nejen jako narozeninový dárek. Vybírat si můžete z mnoha barevných kombinací a úchytů.


Hrnky můžete využít třeba na ranní čaj nebo kávu. Klasikou jsou porcelánové hrnky a do módy se vrací i retro smaltované hrnky. Pokud se vám líbí retro styl, mohl by se vám líbit i hrnek s puntíky nebo plechový hrnek.


Pokud se vám naopak líbí moderní styl, vaší volbou se stane buď hrnek s potiskem, nebo opravdu stylový skleněný hrnek na kávu. V naší nabídce nejdete svěží tenkostěnné hrnky i masivní nárazuodolné skleněné hrnky vhodné na kávu , čaj i jiné teplé nápoje. Vychutnejte si kávu a čaj ze skla.

Skleněné hrnky a šálky na kávu a čaj s podšálkem i bez. Hrnky a skleněné šálky z varného skla, sklenice z varného skla. Originální a vtipné dárky pro muže a pro ženy za nejnižší ceny!


Nezapomenutelný dárek pro muže, dárek pro ženu, vánoční dárky. Jedinečné hrnky , které ve správný moment odhalí svou pravou tvář. Zdánlivě tradiční hrnky jsou výjimečné svými motivy, které se mění po nalití horkého nápoje.


Během chvíle zahřátý hrnek vtipně změní význam textu či odhalí skrytý obrázek, aby po vychladnutí opět skrýval svou identitu. Hrnky na kávu a čaj - porcelánové i keramické Nechte splynout své já se svým hrnkem. Existuje jen málo předmětů, které neradi, byť jen, půjčujeme.


Oblíbený hrníček k nim patří. Pokud jej také vlastníte, tento pocit znáte. Anebo si vyberte jeden právě teď. Z našeho sortimentu jsme si oblíbili zejména termo dvoustěnné skleněné šálky na kávu a sklenice na kávu od japonského mistra sklářského umění firmy Hario.


Váš hrnek neslouží pouze jako médium mezi nápojem a. Díky silnějšímu sklu navíc nehrozí popálení. Případně vyberte stylové a ekologické hrnky na kávu. Jak vybrat správnou velikost šálku na kávu ? V této kategorii najdete šálky a hrníčky jako stvořené pro klasické malé espresso (neboli české piccolo). Vejde se do nich i trochu teplého mléka a jdou použít i pro dvojté espresso - doppio.


Pokud potřebujete větší hrnky , navštivte kategorii Cappuccino šálky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky