pondělí 11. července 2016

Cukrářské nože

V naší pestré nabídce cukrářských pomůcek najdete také speciální pilkové nože a cukrářské paletky rovné i zahnuté. Victorinox nůž cukrářský 26cm Tento nůž, zvaný cukrářský, skvěle využijete při sladkém pečení. U klasického cukrářského nože je tenká, dlouhá a jemně vroubkovaná čepel.


Moderní nože na dorty mohou mít i podobu jakési lopatky, pak s ním lze kousek dortu či jiného moučníku také servírovat. Klasické cukrářské nože mají tenkou, delší a vroubkovanou čepel. Nabízime kuchyňské nože , kapesní nože , švýcarské nože , lovecké nože , nože victorinox a zavírací nože za nízke ceny. Na krájení korpusů, roztírání krému, porcovaní, i servírování – na to všechno potřebujete kvalitní cukrářské nože , které najdete v této kategorii.


V nabídce máme nože na servírování a porcování hotových dortů, rovné i zahnuté roztírací nože na nanášení krému i polev. V nabídce naleznete potahovací hmoty, cukrářské potřeby, potravinářské barvy, fondány i vykrajovátka na cukroví a další suroviny a potřeby pro domácí pečení. Jemné vroubkování na čepeli pomáhá s porcováním dortů.


Cukrářské nože

Skutečně profesionální cukrářské nože , díky kterým bude řezání a krájení tak překvapivě snadné. Dlouhá čepel je ideální také pro velké bochníky chleba. Kratší čepel je vhodná na dorty, koláče, bábovky a zákusky. Náš e-shop představuje cukrářský nůž, který využijí téměř všichni domácí cukráři a cukrářky.


Také nabízíme lopatky na dezert, roztírací palety, lopatky na dort a jiné cukrářské nože. Ti nejlepší a neuznávanější cukráři na celém světe to moc dobře ví, a proto jsou vybaveni cukrářskou špachtlí Güde-Solingen. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Cukrářské a dekorační nože.


Dekorační nože jsou nepostradatelné především pro studenou kuchyni. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nože na korpusy dortů, krémy, pečivo nebo dekorování ovoce a zeleniny, to jsou cukrářské a dekorační nože solingenské značky Wüsthof!


Nože pro cukráře a pekaře můžete vybírat z několika sérií. Střenka Solingen je zasazená do ergonomické rukojeti, která se perfektně drží. Eshop s kuchyňskými potřebami. Prodáváme kuchyňské a kuchařské nože , nádobí do kuchyně, příbory, hrnce a další příslušenství do kuchyně. Vše profesionální, top kvality.


Cukrářské nože

Kuchyňské a domácí potřeby online. Výběr kuchyňských a domácích pomocníků, které Vám doma nebo v kuchyni ulehčí práci. Zabýváme se prodejem nožů a nožířského sortimentu. Myslíme si, že díky specializaci jsme schopni uspokojovat i ty nejnáročnější přání našich zákazníků, kteří nám již tradičně zachovávají přízeň a to jak návštěvami na našich výstavách, kde se seznamují s výrobky českých nožířů, tak při nákupech v našich obchodech.


Pokud na dodání spěcháte, sledujte v kategoriích položky s popisem skladem, u nich máte jistotu, že budou expedovány v den objednávky nebo druhý pracovní den. KORONAVIRUS: vzhledem k aktuální situaci bychom vás rádi požádali, abyste volili spíše platbu PŘEVODEM PŘEDEM NA NÁŠ ÚČET než DOBÍRKU. Nabízíme Vám cukrářské potřeby a pomůcky. V domácí i profesionální kuchyni oblíbené a často používané nože. Povrch stojánku je z plastu v červené barvě s plastovou.


Cukrářské nože

Brno - osobní odběr a prodejna. Nože Red Spirit byly navrženy pro ostrost bez kompromisů. Kuchařské nože najdete na wusthof. Kulatá, asijskými noži inspirovaná, rukojeť perfektně padne do ruky a ideálně splňuje veškeré ergonomické požadavky profesionálníchi ambiciózních amatérských kuchařů - a to je při delším používání mimořádně důležité.


Nádobí, příbory, nože , váhy, mlýnky, talíře, kuchyňské pomůcky a mnoho dalšího.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky