pondělí 25. července 2016

Narážecí hlava kombi

Pro naražení sudu s pivem je nutná narážecí hlava. Slouží k propojení výčepního zařízení a sudu. Na českém trhu pivovary používají druh narážecích hlav. Naražežecí hlava bajonet, narážecí hlava plochá (žehlička) a narážecí hlava kombi.


V případě nejasností nás kontaktujte , rádi vám s výběrem vhodného narážeče nebo narážecí hlavy pomůžeme. Profesionální narážecí hlava KOMBI Micro Matic pro naražení KEG sudu. CESK nebo Společnost) v souvislosti s účinností nařízení Evropského Parlamentu a Rady EU č. Obecné nařízení o ochraně osobních údajů, známé též pod zkratkou GDPR, a zákona č. Nejčastěji používanou narážecí hlavou je bajonet potom plochá a nejméně rozšířená je hlava kombi. V detailu každého narážeče je seznam pivovarů, pro které lze narážeč použít. Naražeč kombi přímo od výrobce výčepní techniky SINOP.


MICROMATIC Naražecí hlava KOMBI. Vážení zákazníci, e-shop je z důvodu aktuální situace ohledně koronaviru uzavřen. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Břeclav-Podlužan,Březnice-Herol Černá Hora-Velen,Chodová Planá-Chodovar,Originál Kofola-Vyškov - Desítka - Džbán - Březňák,Znojmo pivovar Hostan. Jeden z nejpoužívanějších typů narážečů na světě. U nás tento narážeč používají pivovary Velké Popovice, Moravskoslezské pivovary a Staropramen. Málo používaný typ, ale velmi.


Pivovary a používané narážecí hlavy. Prozatím nebyl vložen žádný příspěvek. Narážecí a sanitační hlavy. Výrobce: Záruka: roky. Kč Poštovné Kč Celkem.


Kód: sklademDostupnost: bez DPH: 9Kč. V případě objednávky složitějších zařízení náš kuchař provede odborné zaškolení Vaší obsluhy, předvede a nastaví výrobek na míru Vašim potřebám. Ceny jsou uvedeny včetně DPH.


Kofola) Kód ZAPŮJČENÍ Váha Kg Dostupnost. Prodám nové narážecí hlavy na pivní sud KEG typ KOMBI Pro použití na sudy pivovarů: Břeclav – Zámecký pivovar Březnice – pivovar Herold Černá Hora Chodová Planá – Chodovar Kácov – pivovar Hubertus Krnov - Originál Kofola Vsetín - minipivovar Valášek Vyškov Znojmo - pivovar Hostan. Barel sanitační - plochý, bajonet, kombi. Naši zkušení odborníci v oblasti prodeje a servisu Vám ochotně poradí s výběrem vhodného zařízení.


Půjčovna party stanů, mobiliáře a koncertní techniky. V nabídce jsou nové prodlužovací kabely - TITANEX - 2- 3V. Mnoho délek - více info v menu ROZVADĚČE! Nový dizajn narážacej hlavy KOMBI (typ M) značky HVP.


Torpedo na zamedzenie spätného toku nápoja. Telo mosadzné poniklované. Všetky diely kompatibilné s MCM a TOF.


Narážecí hlava kombi

KORB narážecí hlava FLACH narážecí hlava KOMBI proplachová hlava KORB proplachová hlava FLACH proplachová hlava KOMBI. Nerezové odkapové desky Mobilní odkapávače Cirgulační pumpy Vířiče chlazení Redukční ventily Ve. Sinop narážecí hlava Kombi je určena pro narážení sudu s pivem. Postará se o propojení výčepního zařízení a sudu.


Tento typ hlavy je kombi , která se používá méně často než například plochá hlava. Kombi hlava je vhodná pro sudy KEG, přesněji typ M. Je praktická a její montáž nebude náročná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky