čtvrtek 14. července 2016

Skládací kelímek

Skladem 1modelů od oblíbených značek např. Bo-Camp, GSI Outdoors, Kupilka. Skládací silikonový kelímek , to je šikovný doplněk do školy, na pracovní stůl nebo na cesty.


Váš oblíbený nápoj si nyní můžete dopřát opravdu kdekoliv, protože tento praktický kelímek můžete mít stále po ruce. To také znamená, že musíte všechno nosit a musíte vše někam uložit. S tímto kelímkem ušetříte cenný prostor.


Je vyrobený ze silikonu, takže je skládací a je ideální na cesty. Kelímek na pití je opatřen uzávěrem, který dobře těsní a má odnímatelnou manžetu na ochranu proti spálení, takže se snadno čistí. Tento kelímek se stane vaším nepostradatelným doplňkem na cesty díky svojí rozmanitosti při použití. Potřebujete se napít z horského pramene, uchovat nasbírané bylinky nebo odložit kartáček v chatce na místo, kde pohodlně uschne? Jistě najdete i další využití.


Skládací kelímek

Poté kelímek opět složíte do velikosti malé mističky a cesta může pokračovat! Skládací kelímek Hydrapak SpeedCup v barevné variantě Malibu Modrá je praktickým doplňkem každého cestovale. Vysoce odolný kelímek ideální na kempování, turistiku a cestování obecně. Během několika vteřin můžete kelímek prakticky složit a odložit.


Silikonový skládací kelímek E513. Praktický kelímek se stane vaším oblíbeným doplňkem na cesty, a nejen na ně. Jeho speciální konstrukce umožňuje jej používat jako klasický kelímek , ale po použití jej můžete navíc pohodlně složit do praktických rozměrů a uložit do kabelky nebo batohu.


Velmi zajímavý reklamní předmět, který řeší problém nejednoho z nás. Je vhodný na každodenní využití do práce, na výlety, do auta či sebou do městské hromadné dopravy. Jednoduchá a rychlá manipu.


Toto balení obsahuje kelímek , nepropustný uzávěr a termoizolační úchopový pruh, který chrání Vaše ruce před teplými i studenými nápoji. Kelímek můžete v klidu postavit na stůl a je jedno, jestli je plný, nebo prázdý. Díky svému unikátnímu materiálu jej můžete doslova ,,zmuchlat do kapsy, nebo jej zavěsit na batoh díky praktickému poutku. Horní okraj z nerezové oceli zajišťuje správný tvar kelímku, aby se z něho dalo bez problémů pít.


Součástí je také plastové víčko, které chrání obsah kelímku před vylitím. Kelímek je opatřen poutkem, které lze připevnit téměř kamkoli. Skládácí kelímek Stojo nahradí stovky jednorázových kelímků. Praktická a malá věcička na cesty, pikniky, výlety, grilování a veškeré aktivity vykonávané mimo domov. Kelímek lze snadno složit a rozložit Návlek proti popálení.


Určený pro opakované použití. Detailní popis produktu. Skládací cestovní silikonový kelímek Stojo Pocket je naše oblíbená klasika, který ve vteřině proměníte na nepropustný disk. Velmi skladný kelímek na vodu značky Faber-Castell, který když se nepoužívá zabere jen minimum místa.


Kelímek má zároveň důmyslně řešený vlnitý okraj, který je protiskluzový, tak aby šlo o něj snadno opřít používané štětce. Ideální pro váš život na cestách. Netěsnost Tento hrnek je odolný proti úniku, aby byl zajištěn bezpečný transport, když jej přepravujete po cestě. Můžete si zvolit polohu čepice.


Jeho unikátní konstrukce a materiál umožňuje kelímek po použití složit do praktických rozměrů a uložit například do tašky, batohu nebo kabelky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky