pondělí 4. července 2016

Restaurační ubrusy

Teflonove ubrusy , potahy na židle, elastické potahy, hotelové povlečení a prosteradla, hotelové ručníky a osušky, hotelové postele, rautove sukně, restaurační ubrusy , banketní židle, banketní stoly, návleky na židle, hotelové postele a matrace, hotelové ubrusy. Restaurační a hotelové ubrusy šijeme z kvalitních materiálů. Vybrat si můžete bavlněné ubrusy i celou škálu ubrusů z teflonu.


Látky na ubrusy máme v různých rozměrech, proto dokážeme ušít ubrus na běžný stůl, malé i velké kulaté stoly. Rautová spona univerzální. Spony jsou určeny pro různé tloušťky desek stolů.


Bílé ubrusy ze 1 bavlny vhodné především do gastroprovozů. Můžete si ze stejného materiálu zakoupit ubrousky, prostírky, naprony i velké ubrusy v několika rozměrech. Kvalitní ubrus oceníte doma při běžném stolování, v restauračních provozech je nutností. V dnešní době, kdy máme na výběr široký sortiment materiálů, barev, vzorů a rozměrů, je možné spojit jak estetickou, tak praktickou stránku.


Ubrusy se používaly odjakživa. Někdo používá ubrusy jako ochranu stolu, někdo je považuje za estetický doplněk. Klasické ubrusy musíme neustále prát a kromě toho se na nich vytvářejí žmolky. Ty nejsou ani esteticky příliš vábné. Ve srovnání s polyesterovými ubrusy tekutiny rychle vsajou, takže odstranění.


Kvalitní bavlněné ubrusy vhodné především pro hotelové a restaurační provozy. Nabízíme velké množství rozměrů, včetně příručníku 50xcm. Bavlněné ubrusy Polyester. Dodavatel hotelového a restauračního textilu.


Povlečení, hotelové prádlo , hotelové ručníky, hotelové osušky. Oválné ubrusy jsou velmi oblíbenou variantou a to nejen pro penziony a restaurační zařízení. Olzatex restaurační ubrus Pamir s tkaným lemem 140x140. Výrobky ze 1 lnu jsou vyráběny výhradně v České republice.


Len je přírodní, ekologický materiál s unikátními vlastnostmi jako je výborná savost nebo trojnásobná životnost oproti bavlně (což odpovídá i vysoké udržitelnosti výrobků), je přirozeně pasivně antibakteriální a lze ho prát až na 90°C. Hotelový a restaurační textil, ubrusy , ubrousky, ložní povlečení, zástěry, záclony. Chci levně nakoupit Bližší detaily. Poslední zákazník: , Nejvyhledávanější kolekce.


Restaurační ubrusy

Damaškové ubrusy z kvalitní bavlny, směsových materiálů. K dispozici jsou rozměry pro stoly různých velikostí, rautové sukně a ubrusy na banketové stoly. Nabídku doplňuje stolní prádlo v různých barvách a trendových dezénech.


Nábytek vyráběný z přírodních materiálů – ratanu a masivního exotického dřeva (teak, mango) je designovým doplněním vybavení bytů, rodinných domů a vytváří výbornou atmosféru také jako hotelový, restaurační a kavárenský nábytek. Interiérové dekorační i užitné předměty z kamene, masivního dřeva, bambusu. Objevují se v některých nabídkách jako restaurační nebo banketní. Tyto ubrusy a prostírání patří spíš do kategorie domácích textilií. Jsou dosti tenké , Pokud není pod ním multon, tak se snadno hrnou po stole.


Zadejte svůj e-mail a budeme vám pravidelně odesílat na vaši adresu novinky z naší nabídky, speciální akce, slevy apod. Kvalitní povlečení a ložní soupravy, prostěradla, přikrývky, ubrusy , bytový, restaurační a hotelový textil z eshopu Profitex - Prostějov. CZ je internetový obchod Profitex - Prostějov. Firma vyrábí damaškové ložní soupravy, bavlněné a krepové povlečení v běžných rozměrech prodloužené i na francouzskou.


Jste v e-shopové nabídce vybraného sortimentu HOREKA za velkoobchodní ceny, můžete také zpět překliknout do plnosortimentního e-shopu, který má násobný rozsah nabídky a rovněž se Vám zobrazí hladina velkoobchodních cen. Splníme potřeby vás i vašich hostů Široký sortiment V nabídce MAKRO naleznete matrace a lůžkoviny, povlečení a ručníky, ubrusy , rautová plátna a textil pro banketové stoly, prostírání a doplňky, pracovní oděvy a obuv a také ochranné pomůcky pro bezpečnost a zdraví při práci (BOZP).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky