středa 20. července 2016

Měděná forma na bábovku

Listy obklopují otevřený květ magnolie v této nové botanické kráse! Pro sladký povrch přidejte glazuru nebo poprašte moučkovým cukrem. Tato originální forma je vyrobena robustního litého hliníku a poskytuje vynikající pečicí výkon. Je nepřilnavá pro snadné uvolnění a vyčištění. Doporučujeme ruční mytí, aby se prodloužila životnost nepřilnavého povrchu.


Velká forma objemově stavěná na bábovku až ze vajec.

Tato forma Nordic Ware Blossom přináší půvabné květinové tvary přímo na váš stůl. Forma na bábovku Nordic Ware Lilie, měděná , l. Tato okouzlující bábovková forma udělá z vašeho sobotního dezertu nezapomenutelný zážitek. Díky velice propracovaným detailům můžete v této formě péct i dortové těsto a vytvořit tak vlastní, unikátní dort na slavnostnější příležitosti jako třeba výročí.


Vhodné maximálně do 200°C. Pokyny pro údržbu: Před prvním použitím a poté po každém pečení umyjte formu vlažnou vodou a šetrným my. Pořiďte si netradiční formu na bábovku.


Pokud patříte také mezi jedince, kteří nedají na tento dezert dopustit a ztratila se vám nebo rozbila forma na bábovku , můžete si ji pořídit u nás.

V naší nabídce naleznete celou řadu zajímavých forem na bábovku samozřejmě máte také netradiční formy na bábovku. Florina Silikonová forma na bábovku Anide, šedá. KOVOVÁ FORMA NA BÁBOVKU - BÁBOVKA - ČTYŘLÍSTEK - W. S dopravou 5Kč, osobně v placeTIŠICE. STARÁ FORMA NA BÁBOVKU SMALT BÁBOV. Inzerát Měděná forma na bábovku.


Forma je opatřena nepřilnavým vnitřním povrchem, který zabraňuje přichytávání a umožňuje snadné vyklopení bábovky. Upečete v ní středně velikou, dokonale propečenou a kyprou bábovku ve tvaru růže, která je vůbec prvním květinovým motivem bábovky Nordic Ware uvedeným na trh. Kovová forma na bábovku. Bábovku vkládáme do předehřáté trouby a pečeme prvních minut na 1- 1°C. Potom přidáme na 1°C a dopékáme asi - minut.


Zkusíme špejlí, jestli je uvnitř hotová. Upečenou bábovku vyklopíme, pocukrujeme a můžeme servírovat. Zobrazit přes 2dalších receptů pro bábovku ! Produkt je dostupný v počtu: (ks) 3Kč Pečicí forma na bábovku. V naše nabídce naleznete pečící formy na bábovky ze silikonu nebo hliníku. Americká společnost Nordic Ware nabízí kvalitní hliníkový formy na bábovky a mini bábovičky ve velmi atraktivních a nestandardních tvarech.


Please practice hand-washing and social distancing, and check out our resources for adapting to these times.

Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Forma Bábovka 3D KROCAN měděná - NORDIC WARE. K č (Euro) na objednání. Kč (Euro) na objednání. Velmi stará forma na bábovku z měděného plechu, který je uvnitř vycínovaný.


Kvalitní práce našich předků z počátku minulého století. Dobrý stav, rozměr - prům. Nordic Ware - Krásná celohliníková pečící forma na bábovku patrové Srdce měděná Výborný dárek pro milovníky pečení Doživotní záruka Objelitru. Originální forma na bábovku Nordic Ware ve tvaru srdce zaručeně vykouzlí každému úsměv na tváři.


Jelikož láska prochází žaludkem, tak i originální tvar formy láká k romantice. Materiál z masivního litého hliníku umožňuje při pečení snížit teplotu až o stupňů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky