čtvrtek 28. července 2016

Digestoře bora

Efektivní, inovativní a stylové odsavače BORA nesmí chybět v žádné kuchyni. Podívejte se na sortiment varných desek BORA s integrovanými odsavači. BORA nejsou jen varné desky a digestoře , jedná se o kompletně technicky propracovaný systém od recirkulačních filtrů a ventilátorů až po speciální odtahové potrubí BORA ECOTUBE. Právě díky tomuto ucelenému systému BORA dosáhla dokonalosti a zaručuje tichý chod a vysokou účinnost odtahu.


Po roce používání odsavače par Bora Profesionál jsme se rozhodli podělit se s Vámi o zkušenosti. Protože nám často voláte a ptáte se na to, zda a jak odsavač funguje, nahráli jsme.

Digestoře BORA představují chytré řešení s vysokou účinností. Nejlepší důkaz: 1 čistota v úrovni hlavy. Promyšleně použitá rychlost proudění a inovativní technologie motorů vedou bez oklik k cíli.


Je atraktivní kompaktní jednotka vestavěné digestoře kruhového tvaru ve varné desce. Svým specifickým designem a snadno ovladatelnou dotykovou elektronikou nabízí BORA Basic zcela nový pohled na vaření. BORA přináší osvobození od všech překážek tradičních digestoří a umožňuje nerušeně propojit kuchyňský a. Le bon doporučuje odsavač Bora, který odsává páru a pachy do škvíry mezi varnými deskami.


Přijďte se přesvědčit do našeho showroomu v Brně. RODINNÉ STUDIO V PRAZE – kuchyně a interiéry na míru.

Německá kvalita kuchyní next1a Schüller, dokonalé odsavače BORA a designové spotřebiče Gaggenau. Odsavače par MORA nové generace vám nabízí všechny typy odsavačů dle vašich preferencí a dispozic kuchyně Vybrat můžete komínový, vertikální, ostrůvkový, teleskopický nebo podstavný odsavač. Typ digestoře volte podle toho, kam ji chcete umístit.


Máte-li například nad varnou deskou závěsnou skříňku, bude se vám hodit vestavná podvěsná digestoř, pro umístění nad ostrůvkem to bude zase ostrůvková a podobně. Zjistěte, jestli máte možnost venkovního odvádění. BORA Le bon do svých neobyčejných kuchyní navrhuje revoluční německou digestoř BORA. Výpary z vaření jsou odsávány dolů pod varnou desku, kde jsou buď po vyčištění pomocí uhlíkového filtru odváděny zpět do kuchyně, nebo jsou potrubím vyváděny ven z místnosti. Při výběru digestoře se soustřeďte na velikost vaší varné desky a způsob, jakým zařízení umístíte.


Rozměr digestoře by měl být shodný nebo větší, než je rozměr varné desky. Podle způsobu umístění máte na výběr z digestoří komínových, ostrůvkových. Systém BORA vás přesvědčí svými zcela novými možnostmi při plánování kuchyní. BORA digestoře a varné desky uplatňují principy proudění mechaniky plynů, kdy síla odsávání je vyšší, než rychlost, při které pára stoupá. Oproti účinnosti standardního systému horního odsávání digestoří, prokázal Cleanrate test u BORA digestoří a varných desek 1 účinnost odsávání.


Vyberte si vestavné výsuvné odsavače par ( digestoře ) české značky MORA. V nabídce také vestavné výsuvné odsavače par, vhodné i do bytů v panelových domech. Průkopník v oblasti odsavačů integrovaných do pracovní desky, který tento světový trend odstartoval.


Co digestoře Bora nabízí? Prvotřídní německý výrobek chráněný několika desítkami patentů, luxusní design, velmi vysokou účinnost odsávání i při relativně malém objemu nasávaného vzduchu a v. Max Schachmann conquers Paris-Nice and delivers career best performance to bring BORA-hansgrohe ’s second WT stage race win.

Chcete vyzkoušet jedinečné digestoře BORA Professional, které LEBON nabízí? Rozhovor o tom, jak je využít ve vaší kuchyni. Ostrůvkové digestoře Klarstein.


Designové mašinky z Německa. Doprava zdarma téměř na všechno. Většina produktů vyskladněna do hodin. Typy komínové, ostrůvkové, výsuvné (vestavné).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky