úterý 5. července 2016

Kružítko kovové

Huge Savings on Fluorescent Tubes. Low Prices - Save Money Online Now! Robustní kružítko kovové konstrukce. Ideální použití jako školní pomůcka na střední škole, nebo pro technické rýsování. Maximální poloměr: cm.


Stavěcí šroub je rychloposuvný.

SPOKO jednoduché kovové kružítko s doplňky v neonových barvách. Dodáváno v transparentním pouzdru. Kovové kružítko a tuhy KOH-I-NOOR v soupravě s tuhami. Vysoce kvalitní kovové kružítko KOH-I-NOOR s tuhami a dalším příslušenstvím.


Barva kružítka se může od obrázku lišit. Zvolte produkty které úzce souvisí s produktem. Rýsovací souprava dílů. Kvalitní kovové kružítko.

V této kategorii samostatná kružítka, kružítko kovové , kružítka jednotlivá nabízíme jednotlivá kružítka. Je zde kružítko kovové školní. UPOZORNĚNÍ: S ohledem na bezpečnost řidičů spedičních služeb a obsluhu výdejních míst Zásilkovny Vás žádáme o upřednostnění platby předem - proformafakturou.


Tužec a jehlovou nožku lze naklápět a zvýšit tak komfort rýs. Kružítka, Velkoobchodplus. Jedinečný rodinný obchod s dlouhou tradicí, ve kterém naleznete ty nejlepší produkty, za jejichž kvalitou si stojíme. Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně a snažíme se vyjít maximálně vstříc.


V balení kusů, cena za ks. Kč (3Kč bez DPH) Skladem, můžete mí. Aktovky, batohy, tašky, pytlíky a peněženky. Linex Školní kružítko kovové 1mm.


Je dodáváno v praktické plastové krabičce na zavěšení. Zajistěte Vašemu dítku potřebnou školní geometrickou pomůcku! Vhodné pro děti od let Materiál: plast, kov Délka kružítka: cm. K rýsování na kovové předměty (především na plech se používá strojírenské kružítko. Toto kružítko má oba hroty z tvrzeného kovu.


Hroty jsou broušeny z jedné strany a jde dosáhnout i velmi malých průměrů (od 2mm). Ramena jsou spojena pružným plátem se stopkou. K zajištění zvoleného průměru slouží šroubovice.


Součástí náhradní tuha.

Mix barev: modrá, růžová, žlutá, oranžová, zelená. Nastavitelné kovové kružítko bude pomocníkem například pro práci s kůží. Velká soutěž Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dotazů na ochranné pom. Velikost kružnice Ø cm. Upínací průměr tužce je mm, průměr tuhy mm.


Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Kliknutím sem otevřete zvětšení obrázku. Tento produkt bude odstraněn z vaší objednávky. Univerzální kovové kružítko pro kružnice do průměru cm.


Možnost nastavení úhlu hrotu a tuhy kružítka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky