čtvrtek 21. července 2016

Cyklocamp pod landštejnem

There is even “the commander’s apartment for 4. You will also find historical and cultural objects and many opportunities for active recreation. Cyclists will find a true biking paradise here. The area is popular for hiking and cycling, and bike hire is available at the accommodation. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.


Na místě si lze zapůjčit kola. Po úzkokolejce vláčkem z Jindřichova Hradce se parní lokomotivou dostanete k zastávce Kaproun ležící uprostřed lesů, která patří mezi nejromantičtější u nás. Among the facilities at this property are a 24-hour front desk and a shared kitchen, along with free WiFi throughout the property. Private parking can be arranged at an extra charge. At the guest house the rooms are fitted with a private bathroom.


There are many bike paths and excellent conditions for in-line skaters. Nabízíme několik možností levného ubytování - Nejvyužívanější je ubytování ve dvoulůžkových a čtyřlůžkových chatkách (čtyřlůžkové s palandami). Areál se nachází v nedotknutelné, čisté přírodě a magickém srdci České Kanady v podhradí Hradu Landštejn. Kanady a nabídnout tak milovníkům cyklosportu, přírody a zdravého vzduchu možnost poznat krásný, a přitom masovou turistikou nedotčený region - cyklistický ráj. Kemp poskytuje levné ubytování turistům, dětským táborům či sportovním oddílům.


Lanový park Landštejn je novinkou na České Kanadě. Připravili jsme nízké a vysoké lanové překážky. Pro školy nabízíme specializované adaptační kurzy, tradiční školní výlety i zajímavé cyklokurzy. Jak byli návštěvníci spokojeni se službami a obsluhou?


Přečtěte si pobrobná hodnocení a objednejte si ubytování online. Telefonická objednávková služba. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu.


Kemp se nachází v blízkosti Starého města pod Landštejnem (kde je případně možno dokoupit potraviny) a asi 1metrů od koupaliště. Kemp je velmi dobře dostupný po široké panelové cestě pro všechny druhy motorových vozidel. Staré Město pod Landštejnem Jihočeský kraj Rychlá rezervace. K tanci hrála skupina Status M. Zde je pár záběrů ze začátku akce,. Possibility to rate the accommodation services only available to guests, who have used our reservation system to order services in the respective facility.


Campsites, which you might also be interested chatová osada Slunečnice Vlčice ev. K dispozici je dětský koutek, hřiště, lanový, zábavný outdoorový park, paintball, lukostřelba, teambuildingy, školy v přírodě, adaptační a sportovní kurzy, sportovní hala, půjčovnou jízdních kol. Pro ubytování v cyklokempu můžete zvolit jak chaty, tak stany či karavany. Kapacita: osoby osob. Ubytování Markovická Helena.


K dispozici je soukromé parkoviště. Standardem je vlastní koupelna. Cyklcamp pod Landštejnem. Zdejší oblast je oblíbená pro cyklistiku a jízdní kola si lze zapůjčit.


Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky