úterý 12. července 2016

Marcato strojek na těstoviny

Jak udělat čerstvé těstoviny strojkem na těstoviny Marcato 1Classic. Díky svému jednoduchému a. Proč si vybrat strojek na výrobu těstoviny Marcato? Ty totiž rozhodují o tom, jak vybavený produkt si vlastně zakoupíte.


Strojky na výrobu těstovin. Je dobrou volbou pro každého, kdo pravidelně vyrábí domácí těstoviny a hledá opravdu precizní přístroj. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Důležité upozornění: 1. Nemyjte v myčce na nádobí 2. Nečistěte kovovými předměty 3. Omyjte hadříkem a vodou s trochou přípravku na nádobí.


Používá se pro přípravu rozváleného těsta na domácí těstoviny. Vyrábí nejen strojky pro přípravu domácích těstovin, ale I věšáky na těstovíny, formy na ravioli a teké produkty pro přípravu chleba, pizzi či sušenek. Italský výrobce Marcato se na trhu pyšní více jak 80-ti letou tradicí.


Ruční strojek na těstoviny AMPIA 1CROMO můžete předávat z generace na generaci díky jeho dlouhé životnosti. Válce jsou vyrobeny z eloxované hliníkové slitiny, tělo strojku pak z chromované oceli. Kompaktní forma, jednoduché základní linie a robustní materiál dokonale popisují filozofii společnosti Marcato.


Lze s ním těsto vyválet na požadovanou tloušťku. Součástí strojku je výměnná hlavice, která obsahuje řezací válce na krájení širokých (mm) a polévkových (mm) nudlí. Sada je vyrobena z vysoce kvalitní chromové oceli.


Válečky jsou vyrobeny z eloxované hliníkové slitiny, což je charakteristický rys produktů Marcato , zatímco hřebeny a škrabky jsou vyrobeny z polymerní pryskyřice, aby se neuvolňovaly škodlivé částice na těstoviny a aby byl zaručen 1 zdravý a pravý produkt. Ruční mechanický strojek na těstoviny značky Marcato. MARCATO strojek na nudle AMPIA 150. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. K č (Euro) na objednání. Kč (1Euro) na objednání. Nabízíme kvalitní strojky na těstoviny od předních italských výrobců – firem Marcato a Imperia, oba patří k výrobcům s dlouholetou tradicí a kvalitativně jsou na stejné (vysoké) úrovni.


Oba výrobci nabízí dva typy strojků – jeden klasické koncepce, kdy je strojek tvořen samostatnou částí pro vyvalování těsta a. POPIS Tento italský výrobce se především zaměřuje na výrobky pro přípravu domácí pasty. Firma Marcato je předním a tradičním italským výrobcem strojků na těstoviny. Veškerá (1 ) výroba probíhá v Itálii a jejich strojky jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů, jsou tedy kvalitní a vydrží po generace. Přístroj je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli, a lze jej namontovat na stůl nebo pracovní plochu pomocí přiložené svorky.


Snadné použití a čištění. Atlas 1má klasickou koncepci, kde je. Popis: nepoužívané, netestováno, detailní stav: bez poškození, výborný stav V případě dotazů volejte nebo pište níže přes formulář Odpovědět na inzerát. A: Popis: REGINA – strojek na výrobu dutých těstovin. Jedná se o nový model, který je opatřený praktickou krájecí strunou, díky níž budete snadno a pohodlně krájet těstoviny na požadovanou délku, a to rovnou ze strojku.


Regina z řady Marcato Classic je strojek na výrobu dutých těstovin - dlouhé a krátkých. Pouze u těchto musíte vždy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky