úterý 26. července 2016

Tyčky na lízátka

Tyčinky na výrobu čokoládových lízátek z bílého plastu. Ideální k použití s formami na lízátka : 20L0020L0020L003. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Co potřebujete: PAPÍROVÉ TYČINKY NA LÍZÁTKA , např. Koupíte ji ve specializovaných prodejnách s. Plastové tyčinky na lízátka jsou šikovnou vychytávkou do kuchyně. Díky tyčinkám si snadno vytvoříte domácí lízátka či jednohubky. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI TYČINEK - potravinářský materiál - odolají teplot.


Tyčky na lízátka 20-B0vyrábí italská firma Martellato a jsou určené pro čokoládové či cukrové lízátka. Propracovaný tvar zajistí udržení hmoty na tyčince. Dřevěné tyčinky na přípravu cakepops. Osobně mám nejraději karamelová lízátka , ale přináším i recepty na jiné typy.


Tyčky na lízátka

Je to klasický karamel, který horký lijeme na plech potažený alobalem nebo pečícím papírem. Hmota se roztéká na placičky, do kterých před zatuhnutím vetneme špejle nebo tyčky na lízátka. Papírové špejle - tyčky na oblíbené cake pops nebo domácí lízátka , ale třeba i květiny. Materiál: stlačený papír. Výrobce: PME nebo Wilton, dle aktuální skladové dostupnosti.


Jen se trochu liší svou kvalitou. Já používám tyčky od anglického výrobce PME, které jsou silné a dostatečně pevné. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Ručně vyráběná lízátka jsou velmi oblíbená. Před jejich výrobou je potřeba opatřit si tyčinky na lízátka , vhodnou formu, suroviny.


V jednom balení najdete ks tradičních tyčinek. Tradiční tyčinky na lízátka. Tyčinky lze použít na výrobu cake pops, ale i klasická čokoládová, karamelová a další lízátka. Tyčinky jsou ideální pro použití při vytváření dokonalého sladkého či slaného pohoštění. Vhodné pro Cake pops (tzv.pečená lízátka , po upečení se vytvaruje piškot do různých tvarů, která se nasadí na tyčky a dále se zdobí různým politím čokolády nebo polevy a posypkami), čokoládová lízátka , ovoce v čokoládě.


Forma na lízátka má dvě spojené části, které Vám umožní upéct 3D dezert. Formička má i praktické držátko na tyčky do lízátka. Lízátka , dětmi tolik vyhledávaná a oblíbená laskomina.


Chcete-li svým dětem, vnoučatům, neteřím, synovcům či dětem od přátel udělat sladkou radost, určitě je nezklamete vynikajícími domácími lízátky. Jejich výroba není tolik složitá a chuťově stojí skutečně za to. Jedno balení obsahuje ks radičních papírových jednorázových tyček na lízátka. Budou se Vám hodit při výrobě dnes tak populárních pop cakes nebo čokoládových či jiných lízátek.


Jediné co budete potřebovat je: plech, tyčky na lízátka , plech, pečící papír a troubu. No a samozřejmě také základ na lízátka. Základem těchto lízátek jsou bonbony: Bonpari, Hašlerky nebo jiné cucací bonbony.


Zatím jsem zkoušela tyto dva druhy. Během pár minut je můžete proměnit na lízátka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky