středa 20. července 2016

Antistatická prachovka

Vyberajte si Prachovky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vybírejte si Prachovky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Prachovka je opatřena plastovým krytem pro období, kdy ji nepoužíváte. Madlo z tvrzeného plastu je opatřeno ABS protiskluzovými plochami a otvorem na zavěšení. Umyjete auto, skříně, úzké prostory u radiátorů, nedostupná místa na výšku jsou hračka.


Přečtěte si rady a zkušenosti na téma swiffer - antistatická prachovka. Je na prach výborná, dostanu se s ní. Speciální antistatické mikrovlákno dokonale.


Antistatická prachovka

Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny,. Antistatickou prachovku swiffer. Prachovka z mikrovlákna, kterou je možné používat na sucho jako prachovku, nebo jako houbu na mytí např. V prípade, že je prachu na prachovke veľa, stačí prachovku vytrepať z okna.


Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. V případě, že je prachu na prachovce mnoho, stačí prachovku vytřepat z okna. Výrobek je vyroben z kvalitního plastu a vlákem. Na konci rukojeti je kroužek pro snadné zavěšení a skladování. Prachovka pomocí statického náboje sbírá prach mnohem lépe než klasické utěrky.


Je určena pro každý povrch a dosáhne i na těžko dostupná místa. Je opatřena otvorem na zavěšení. Uľahčí vám upratovanie a umožní rýchle a účinné očistenie nábytku, televízora či monitorov od prachu.


Držadlo je vyrobeno z tvrzeného plastu s otvorem na zavěšení. Umožní snadné a rychlé očistění nábytku, televizí, monitorů od prachu. Celková délka prachovky je cm. Další slevy úklidových pomůcek na Kupi. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu.


BRILANZ Prachovka antistatická cm. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Prachovka má plastovou ergonomicky tvarovanou rukojeť pro pohodlné používání, návlek z mikrovlákna lze z rukojeti sejmout. Užitočný pomocník na upratovanie Vašej domácnosti.


Kompletné špecifikácie. Praktická antistatická prachovka vám usnadní utírání prachu. Je vyrobena za 1 mikrovlákna, které snadno zachytí každou částici prachu.


Oblíbíte si ji pro její univerzální použití na nábytek, žaluzie, stereo zařízení popřípadě na obtížně dostupná místa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky