pátek 8. července 2016

Kráječ na hranolky

Na il The Skater-Chic Vibe With Some Classic Vans Slip-Ons And Shoes. Jedním pohybem nakrájíte zeleninu a ovoce na malé nebo velké kostičky. Základ do polévek, omáček i zeleninových či ovocných salátů připravíte doslova za okamžik.


Na zeleninu, ovoce nebo tvrdý sýr za skvělou cenu na Lidl-shop. Milujete domácí hranolky? Ale jejich krájení se vám zdá pracné? Pozvěte si na pomoc struhadlo HANDY!


Brambory i ostatní druhy zeleniny umístěte do prostornéh. Krájení hranolek nebylo nikdy snazší! Dokáže totiž zkrátit dobu výroby hranolek na naprosté minimum.


Hodí se pro krájení brambor, též však zeleniny nebo ovoce. Je masivní a odolný, se nerezovými čepelemi pro pohodlné krájení malých i velkých kostiček a hranolků. Jaké má kráječ na kostičky a hranolky HANDY další výhody? Kráječ hranolků vám umožní velmi snadno a rychle připravit hranolky, které budou mít stejnou velikost. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky.


Snadné a rychlé použití Hranolky jsou raz dva hotové Snadno se čistí. Manžel byl skeptický, ale kráječ funguje skvěle. Na hranolky mnohem lepší než V kráječ , na který jsem si nezvykla.


Kráječ na hranolky - Připravte si hranolky přesně podle svých představ díky kráječi se nástavci. Model RCKS-je profesionální gastronomické zařízení německé značky Royal Catering. Zařízení na hranolky je určeno mj. Pokud milujete chuť čerstvých hranolek no nenávidíte jejich přípravu máme pro vás řešení. Lahodné domácí hranolky Připravte si hranolky přesně podle svých představ díky kráječi se nástavci.


Můžete si tak zvolit mezi malými (× mm) a velkými (× mm) hranolky. Kráječ je vyroben z vysoce odolného plastu, vyměnitelné čepele jsou z nerezové oceli. Nerezový kráječ na hranolky se třemi výměnnými nástavci.


Kráječ na hranolky

Ruční kráječ brambor na hranolky - Hranolkovač CHIP. Tento plastový kráječ na hranolky a brambory je dodáván v náhodně vybrané barvě. Multifunkční kráječ na brambory i jinou zeleninu. Parametry produktu : až hranolek celkem na jedno krájení ostré nerezové nože pro snadné a rychlé krájení bez námahy vhodný i pro krájení. Detailní popis produktu.


Díky tomuto zařízení je možné snadno a rychle připravit hranolky , které budou mít stejnou velikost. Kráječ na 36ks 1cm hranolek, možnost upěvnění na stůl přisátím Z důvodu mimořádné situace, která nastala šířením koronaviru nařídil jednatel společnosti zastavení expedice zásilek od 16. Díky speciálnímu mechanismu s ním zatlačením horní – černé - části na vloženou bramboru bez velké námahy vykrájíte hranolky , které mohou mít podle vámi zvoleného nástavce dvě různé velikosti.


Kráječ na bramborové hranolky od společnosti Ibili je vyrobený z velmi kvalitního a pevného plastu. Pokud chcete mít chutné domácí hranolky , tak si pořiďte tento skvělý kráječ. Mechanický kráječ na hranolky - Quttin.


Praktický mechanický kráječ , se kterým bude příprava domácích hranolek dílem okamžiku. Stačí vložit oškrábaný brambor do kráječe, zmáčknout a vyjedou hranolky ! Dva druhy řezu, přibližné r.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky