pátek 1. července 2016

Bambusové sítko

Bambusové sítko na sypaný čaj. Je vyrobeno z přírodního materiálu (bambus). Hodí se zejména pro jednonálevové čaje, ovšem dobře s ním připravíte i zelené čaje z větších listů.


Klasické bambusové sítko. Používá se téměř ve všech čajovnách, a bývá dobrým zvykem, že pro jednotlivé druhy čajů je vždy jedno sítko.

Po zcezení čaje stačí sítko opláchnout vodou. Jelikož je bambus přírodní materiál, může časem začít absorbovat vůně jednotlivých. Používa sa na lúhovanie sypaných čajov, bylinných zmesí, korenia a pod. Jednoduchým nasypaním zmesi do čajového sitka s následným vložením do horúcej vody na požadovaný čas, docielime vylúhovanie účinných látok.


Kvalitné bambusové sítko. Pred recenziou som cez neho zlieval desiatky čajov a sítko je OK. S čistením nie je problém, stačí prúd vody a odstránia sa všetky čajové zvyšky.

Je toto hodnocení přínosné? Filtry nebo sítko na čaj by v domácnosti čajomilce neměly chybět. Snadno a rychle s jejich pomocí připravíte požadované množství vybraného sypaného čaje.


V případě jednorázových papírových filtrů se nemusíte starat ani o závěrečné propláchnutí. Všechny výrobky určené k luhování nebo cezení čajů jsou zdravotně nezávadné, nepředávají nápoji žádné. Stejně tak je vhodné před prvním použitím sítko vyvařit ve vodě, případně čaji. Předejdete tak tomu, že Váš vůbec první čaj připravený s pomocí sítka do sebe nasákne jeho bambusové.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Ručně vyráběné bambusové sítko se dvěma držáky je užitečným pomocníkem při louhování čaje. Filtre alebo sitká na čaj by v domácnosti čajomilca nemali chýbať. Díky dvěma držákům sítko snadno drží na hrníčku a čajové lístky se tak louhují rovnoměrně.


Nově přehlednější a rychlejší. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Sítka, odměrky, čajové příslušenství, čajová sítka, čajové filtry, papírové filtry, čajové odměrky, sítka na čaj, čajový filtr, papírový filtr, Čajová zahrada - když chcete opravdový čaj nebo kávu.


Bavlněné sítko na čaj cm.

Přímý dovozce a všechno ihned k odeslání. Před prvním použitím doporučujeme vyvařit sítko ve vodě nebo v čaji, aby bambusové tóny neovlivnily chuť čaje. Sítko má šikovný úchyt na jedné straně. Po použití stačí sítko opláchnout vodou a nechat oschnout. Nedoporučuje se mýt sítko v myčce.


Na cezení teplého i studeného čaje. ZEMĚ PŮVODU: ČÍNA Čajové bambusové sítko se držáky. Bonbón zelený čaj Čajové bonbony dle originelní receptury ze zeleného japonského práškového čaje Matcha. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Brčka Mantra - 5ks Sada brček ekologických (skleněných).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky