pátek 15. července 2016

Kořenky 16 ks

Koření je uloženo přehledně,. Násypka pro snadné plnění kořenek je uložena ve stojánku. Přečtěte recenzí Napište komentář. Pod uzávěrem plastové víčko, přes které se sypou určené hmoty. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Obsahuje: × kořenka skleněná s víčky, 1× otočný dřevěný podstavec. Podstavec je vyrobený z gumovníkové dřeva. Gumovník je prvotřídní přírodní ušlechtilé tvrdé dřevo, které nepohlcuje pachy a nevsakuje tekutiny.


Kořenky 16 ks

Nemá tendenci vlnit se a praskat. Tescoma SEASON kořenky v otočném stojánku ks. Orion 12dílná sada kořenek se stojanem. Dřevěný stojan s kořenkami ks.


TESCOMA dóza na koření FIESTA 0. Praktický a přehledný otočný stojan s kořenkami, díky kterému budete mít všechno oblíbené koření vždy po ruce. Skleněné kořenky jsou opatřeny pochromovaným uzávěrem a plastovým sypátkem - objem kořenky ml. Materiál stojanu - tvrdé dřevo. Küchenprofi stojan na kořenky , kořenek - černý. Luxusní souprava vynikající pro uložení koření na kuchyňské lince i jídelním stole.


Kořenky 16 ks

Rozměr stojanu (šxvxh): 17x30xcm. Vyrobeno z prvotřídního odolného skla a kvalitního plastu. Skleněné dózy, víčka, uzávěry a násypka jsou vhodné do myčky, stojánek čistěte vlhkou utěrkou. Organizér na koření se skřipcem, ks. Akciová cena 54Kč.


Výrobek je vyroben z prvotřídního odolného. Video 2Kč (vč. DPH) Koupit Násypky pro sáčky s kořením SEASON ks , na závěsné liště.


Vážení zákazníci, na základě doporučení vlády ČR a na žádost našich přepravců vzhledem k šíření viru COVID-jsme nuceni u některých druhů přepravy zakázat způsob platby dobírkou. Gald totiž sbírá to nejlepší z koření ze všech možných krajů - od Hondurasu až po Indii nebo Vietnam, abyste i vy mohli při vaření okusit to nejlepší aroma a chuť. Kvalitní koření je navíc propojeno elegantní dřevěným stojanem, díky kterému budete mít při vaření vše po ruce. Všechny procesy výroby navíc splňují vysoké standardy. Nejlevnější e-shop patro.


Zboží za akční ceny, slevy. Idelání na zeď Díky sadě kusů skleněných kořenek v dřevěné polici budete mít oblíbené koření vždy po ruce. Police i víčka kořenek jsou vyrobeny z gumovníkového dřeva. Množství kořenek se liší dle typu, nejmenší sady obsahují kořenek, ty největší pak kusů kořenek.


Sada kořenek v polici ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky