pátek 8. července 2016

Chladici nadoba na vino

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Stylové chladící obaly na láhve obsahují gel, který necháte nachladit v mrazáku, a pak nasadíte na láhev.

Zmrzlý gel funguje jako byste položili láhev do kyblíku s ledem. Skvělé slovenský bílé a červené víno vinařství Mrva Stanko, Podola, Elesko, Mavín Martin Pomfy, Vins, Ostrožovič, Pavelka a syn, Skovajsa, Nichta, Řepa winery ale i vína z Itálie, Francie - Bordeaux a Burgundsko. Tato dvouplášťová chladicí nádoba na víno uchová Vaše víno studené bez nutnosti použití ledu. Dodáváno v dárkové kazetě Avenue. Chladicí nádoba na víno Flow.


Jejich použití je poměrně jednoduché, do chladící nádoby stačí přidat led a vložit láhev. Vyberte si z naší široké nabídky nádob od známých světových značek jako je Blomus, Stelton, Atelier du Vin a Schott Zwiesel.

Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH. Akční slevy na vybrané výrobky jsou konečné a zohledňují všechny poskytnuté slevy. Doprava a montáž nejsou součástí uvedených cen. Pro zboží zakoupené v e-shopu je možné objednat dopravu výhradně v rámci České republiky.


Obal je vyroben ze speciálního izolačního materiálu. Praktická pomůcka pro víno, která Vás ušetří od odbíhání do ledničky! Vakuová pumpa s dvěma speciálními gumovými zátkami pro delší trvanlivost již ochutnaného vína. Kč Plechová vanička na chlazení nápojů Plechová vanička na chlazení velkého množství alkoholu, vína, piva, sektu či nealka. Kč Vědro - měď Ochutnejte stylově svá vína a šampaňské s tímto měděným vědrem.


Koupit láhev sektu na poslední chvíli a dát ji do mrazáku? To je z pohledu odborníků přímo barbarství! Víno je třeba zakoupit minimálně dva dny předem a nechat je vychladit na teplotu až °C, podává se při teplotě až °C. Designový cooler - chladič na víno z nerezové oceli vám může zpříjemnit letní posezení na terase.


Nádoba je vyrobena z hliníku. Slouží i jako elegantní dekorace.

Jeden z nejlepších londýnských designéru Sascha Sartory navrhl tuto nádobu pro značku XLBOOM v jednoduchém, téměř rustikálním stylu, aby ladila s celou jeho unikátní kolekcí. Správná teplota podávaného vína je velmi důležitá pro posouzení kvality a charakteru vína. Kyblík však využijete nejen pro chlazení lahví, ale skvěle vám poslouží také jako praktický zásobník na led. Tento parádní doplněk do vašeho mini baru navrhla italská designérka Miriam Mirri.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Určená k chlazení lahví pomocí ledu.


Polystyrenová chladící nádoba na 4-lahví nebo také kbelík na led. SKLADEM ⭐Možnost koupě na SPLÁTKY bez navýšení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky