pátek 15. července 2016

Kávovar tassimo

Pro kávové kapsle Tassimo. LED kontrolky na kávovaru vás budou informovat, co kávovar právě dělá nebo zda je nutné provést odvápnění. Díky patentovanému systému T-Disc, si doma dokážete. TASSIMO - objavte novú chuť s každým pohárom.


Hodnocení produktu:. W, Automatické odvápňování Tassimo Caddy je unikátní kapslový kávovar Bosch, který pomocí čtečky a čárového kódu dokáže připravit kávu jako z kavárny na jedno kliknutí.

Kdy jste si pořídili Váš stávající kávovar Tassimo ? Nevíte-li přesně, uveďte alespoň přibližně nebo nechte pole volné. Prohlašuji, že jsem se seznámil s pravidly a podmínkami akce a přistupuji na ně. Kapsulové kávovary Bosch Tassimo sú založené na inteligentnom systéme načítania čiarových kódov z kapsúl a automatickej prípravy nápoja. Tento jedinenčný systém prináša skutočnú rozmanitosť nápojov stlačením jediného tlačidla.


V ponuke nájdete rôzne druhy nápojov od svetových značiek ako Jacobs (káva), Milka (čokoláda) alebo Twinings (čaje). Každý T DISC má svůj vlastní a jedinečný čárový kód INTELLIBREW, jenž poskytuje vašemu přístroji informace potřebné k přípravědokonalého nápoje - informace o správné teplotě, množství vody a času přípravy. Kompaktnost přístroje jde ruku v ruce s jeho menším objemem, menší kapslové kávovary se tak musí častěji doplňovat vodou.

Nevýhodou je také nekompatibilita kapslí. Jednoduše řečeno, například kávovar na kapsle Tassimo si neporadí s kapslí Nespresso. Není tedy od věci dopředu prozkoumat nabídku kapslí dané značky.


Všechny společně tak k vám domů přinášejí vaše oblíbené nápoje, které si vychutná celá rodina. Pre kávové kapsule Tassimo. Tassimo kávovar – elegantné zariadenie do každej domácnosti. Potrebujete ku kávovaru Tassimo návod?


Pokud vám nevadí černá, daný stroj se stane hezkým doplňkem vaší domácnosti. Za pozornost stojí i nízká hmotnost kilogramu. Kávovar navíc nevypadá vůbec špatně.


Využívá funkci páry, přičemž zásobník na vodu je vyjímatelný stejně jako odkapávací miska. Jej tajomstvo je ukryté v revitalizácii organizmu a dodaní energie, pričom výrazne stimuluje aj čuchové vnemy, svojou nezameniteľnou vôňou. Tassimo T-disc byl dlouho dobu považován za nerecyklovatelný.


Opak je však pravdou, jak se ukázalo, došlo i na Tassimo systém. Přinášíme návod jak na to. Máme tedy k dispozici použitý Tassimo Tdisc, novou kávu, nůž, ubrousky a oboustranou. Stačí teda vložiť kapsulu Tassimo , stlačiť jedno tlačidlo a horúci lahodný nápoj je na ceste.


Správne Vás napadlo, že zelený čaj napríklad potrebuje inú teplotu, ako čerstvé Ristretto.

Nemajte obavy, kávovar Tassimo bude mať dostatok informácií z čiarového kódu kapsule a teplotu vody nastaví správne. Rozmazlujte se s Tassimo ! Ptáte se, jak kávovar Tassimo pozná, jakou chcete kávu? Kolik vody, jakou teplotu a jaký čas napaření? Inu, kapsle Tassimo mu to řekne sama - čárovým kódem.


Stačí tedy vložit kapsli Tassimo , zmáčknout jedno tlačítko a horký lahodný nápoj je na cestě. Nejlepší kávovar na kapsle je DeLonghi EN 550. B, který vaří kávu z kapslí Nespresso.


Not a big fan of coffee?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky