pátek 29. července 2016

Mikulášská berla

Průměr hrdla k nasazení je cm. Po složení dlouhá cca 1cm. Skládací mikulášskou berlu za.


Vršek berly nasadíte na násadu od koštěte, nebo podoblý materiál a ještě můžete obalit alobalem-efekt je dokonalý. Stylový doplněk pro Vaši dokonalou mikulášskou image - balení obsahuje skládací hůl - délka berle 167cm - vyrobeno z hnědého plastu - mikulášská berla se skládá ze částí - snadné složení nasu. Nezbytný doplněk mikulášského kostýmu z naší široké nabídky.

Mikulášská berla , 167cm. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie mikulášská berla. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Tato hlavice se dá jednoduše nasadit na tyč nebo násadu od koštěte. Poté už jen nasadíte tuto násadu a nádherná berla je hotová.

Z důvodů celostátní karantény se po tuto dobu zastavuje expedice na našich eshopech. Objednávky standardně přijímáme a budou vyřízeny po této nepříznivé situaci. Zlatá mikulášská berla. Každý den u nás najdete desítky nových produktů.


Dále mikulášské čepice, andělskou čelenku a andělská křídla. V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný obchod. Už za svého života byl velmi oblíbený mezi lidmi, proslul štědrostí k potřebným, jako obránce víry před pohanstvím a zachránce nespravedlivě obviněných. Kostým na mikuláše, paruky a vousy, mikulášská berla , rolničky a další nezbytné doplňky. Stačí si jen vybrat z naší nabídky.


Z důvodu velkých rozměrů bohužel nelze zasílat poštou ani prostřednictvím kurýrní služby! Pevná hůl používaná jako opěra při chůzi. Biskupská berla je odznak biskupů jako symbolu strážce stáda (věřících).


Kasule neboli ornát je slavnostní liturgické roucho, svrchní nejzdobnější část oděvu katolických kněží. Hůl je dřevěná, nástavec plastový ! Berla vyrobena z tvrdého odolného dřeva. Tato berla vám vydrží do konce života. Nahoře zakroucená do „prasečího ocásku“.


Jde o ruční zakázkovou výrobu.

Za zboží je nutné zaplatit předem. Po uhrazení trvá výroba až dní (dle množství zakázek). Zboží nezasíláme na dobírku.


Kostýmy Vám půjčíme kompletní tak jak je vidíte na fotografiích ( včetně doplňků – paruka, vousy, čepice, rohy, svatozář, mikulášská berle, řetěz, pytel, apod.) Cena za kompletní kostým v této kategorii je 7Kč pokud pod fotografií kostýmu není uvedena jiná částka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky