středa 27. července 2016

Hrnek na bylinky

Hrnek na bylinky

Kč 2Kč bez DPH 3Kč 2Kč bez DPH. Vše v jednom dekoru a to rozkvetlých květů. Hrnky na bylinky Keramika Darja - obchod s keramikou. Výroba keramiky na zakázku.


Hrnek na bylinky

Vážení zákazníci, výroba hrnků, podšálků, váz a jiných keramických produktů je tak široká, že zatím nelze mít vše v našem eshopu. Materiál: keramika, kovové sítko Rozměr: - výška 1- průměr cm. Vše pro chvíli odpočinku u šálku s čajem.


Součástí tohoto hrnku na čaj je i sítko a víčko. Stačí jen vyndat ze zásuvky sypaný čaj. James - velký hrnek na čaj a bylinky (7ml) Velký keramický hrnek James pro velké milovníky čaje a bylinek. Hrnek má objem cca 7ml. Sádrová forma - hrnek na bylinky se sítkem a víčkem.


Již více než let prodáváme ručně zdobené kameninové nádobí, které lze mýt v myčkách a je vhodné na pečení i zapékání. Manelle - velký hrnek na čaj a bylinky (7ml) Velký keramický hrnek Manelle pro velké milovníky čaje a bylinek. Proto v naší nabídce najdete nejenom samostatná čajová sítka , ale i hrnky se sítkem a pokličkou na louhování bylinných odvarů. Keramické sítko umožňuje snadné vyjmutí vylouhovaných bylinek, víčko na přikrytí pomáhá udržet vysokou teplotu nápoje během přípravy i samotného užívání. Uvnitř je hrnek tradičně bílý.


Dvakrát pálená vysoce slinutá ozdobně užitková keramika. Veškeré výrobky jsou originální, mají vysoký podíl ruční práce. Pro výrobu se využívají staré hrnčířské techniky kombinované s moderními materiály.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Velmi kvalitní a decentní provedení bez ornamentů a maleb.


Porcelánový hrnek byliňák - hrnek s keramickým sítkem a pokličkou na bylinky. Skladem máme kusů těchto hrnečků. Versa a její jídelní a kuchyňské doplňky, to je roztomilost, jednoduchost i vtip zároveň.


Jestli tak nemáte rádi příliš nudné a fádní věci, ale extravagance je na vás už zase příliš moc, kuchyňské a jídelní kousky Versa jsou pro vás to pravé. Vaše osobní údaje neposkytne v jakékoliv podobě třetí straně vyjma odesílatele zboží. Nádherný porcelánový hrnek s nerezovým sítkem z kolekce OXALIS Design. Motiv pro nás nakreslila mladá animátorka a výtvarnice Linda Audyová.


S roztomilým motivem skřítka můžete zakoupit náš čaj Nafouknuté bříško. Tardis, vesmírnou loď Doctora Who. Je keramický, velice kvalitně zpracovaný. Motivem je krásná pohádka od Hanse Christiana Andersena Princezna na hrášku. Vhodný například na latte, ale také čaj nebo cokoliv jiného.


Nedoporučujeme umývat v myčce na nádobí. Někdo má závislost na kávě, jiný na čaji. Vychutnejte si kvalitní sypaný čaj z praktického skleněného hrnečku.


O tom, že bylinky našemu zdraví prospívají, není pochyb. Existuje hned několik krásných bylinek, jejichž užívání má blahodárný vliv na nervy, dobrou náladu nebo přímo podporují rychlejší usínání a lepší spánek. Vyzkoušejte nejlepší bylinky na dobré spaní.


Hrnek na bylinky

Modrý hrnek je perfektním dárkem pro všechny pod vánočním stromkem. Hodí se nejen na čaj, ale také na kakao a další oblíbené nápoje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky