pondělí 18. července 2016

Mikrovlnná trouba mall

Volně stojící mikrovlnná trouba s celkovým objemem l, elektronickým dotykovým ovládáním a přehledným LCD displejem pro talíře s průměrem až 3cm. Whirlpool MWP 3W disponuje programem Auto Cook Menu s automatickým výběrem receptů s přednastavenými hodnotami pro optimální výsledky vaření. TV přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na našem webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní obsah a reklamy.


Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo jakýkoli odkaz mimo tuto lištu souhlasíte také s využíváním cookies, personalizací reklam podle údajů o vašem chování na webu. Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat. Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou.


Je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, které se snadno čistí a udržují. Vestavná mikrovlnná trouba v nerezovém rámečku je ideálním pomocníkem do kuchyně. Na elektronickém ovládacím panelu můžete volit mezi klasickým mikrovlnným ohřevem, pečením na grilu a nebo rychlé rozmrazování Jet defrost.


I přesto, že se na první pohled tato mikrovlnná trouba může zdát malá svým vnitřním objemem. Jsou mnohem lepší - dnes v nich můžete grilovat, dusit i opékat do křupava, rozmrazovat, ohřívat. Mikrovlnné trouby už nejsou to, co bývaly. Navíc kombinace horkého vzduchu a mikrovln snižuje čas potřebný k vaření a spotřebu energie. I bez funkce grilu zůstává mikrovlnná trouba jedním z nejpraktičtějších kuchyňských pomocníků.


Kromě základních funkcí jako je ohřev a rozmrazování, jsou některé mikrovlnné trouby vybavené funkcí pro vaření v páře. Tu ocení zejména milovníci zdravé stravy. Při výběru se zaměřte zejména na objem, výkon a. V sortimentu nákupní galerie MALL naleznete volně stojící či vestavěn. V nákupním centru Mall došlo právě k naskladnění nových produktů v sekci mikrovlné trouby. Současně byly také sníženy ceny u starších produktů.


Se slevou až a dopravou zdarma tak nyní můžete pořídit například mikrovlnky znač. Nabízíme mikrovlnné trouby značek Whirpool, Gorenje, Electrolux a mnoho dalších. W, výkon 7W, hlučnost 58dB, otočný skleněný talíř 2mm, bezpečnostní zavírání dvířek, zvuková signalizace, otočný regulátor výkonu, osvětlení vnitřního prostoru, snadné ovládání.


Podívejte se na výrobky v akci a ušetřete při nákupu díky AkcniCeny. Užijete si funkce Crisp pro perfektně propečené a šťavnaté pokrmy nebo funkce Stream pro zdravou přípravu v páře. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru.


Mikrovlnná trouba mall

S Whirlpool poznáte rozdíl. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. AKCE: Při koupi jakékoliv vestavné pečící trouby MORA získáte kg mouky Babiččina volba zdarma. V nabídce nová generace vestavných trub s vyspělými technologiemi.


Spotřebiče Bauknecht se vyznačují moderními technologiemi určenými pro zkvalitnění nejen rodinného života a maximální efektivitou při vaření. Povrch těchto přístrojů z. Celkový objem dosahuje l. Můžete v ní grilovat, vařit pokrmy nebo chystat zmrzlé potraviny na další zpracování díky funkci rozmrazování, podle váhy pokrmu. Hlídat podobné Vyprodáno. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky