čtvrtek 28. července 2016

Ruční pračka na prádlo

Jak vybrat ruční pračku. Je malá, skladná a zvládne vyprat prádlo za pět minut. Tak by se dala definovat ruční pračka , která je ideální verzí na cesty nebo na chatu.


Můžete ji využít téměř kdekoliv. Pračka a ruční praní prádla, Bezva nápad.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Na chatě či chalupě ji určitě má málokdo. Rovněž pokud nemáme hodně členů domácnosti ženského pohlaví, trvalo by dlouho, než nastřádáme jemné prádlo na celou pračku. A co když si chcete zítra vzít své oblíbené tričko, ono je v koši na prádlo , a prát se bude až pozítří?


Ruční tlaková pračka White Magic. Vypere až kg prádla za pouhých pár minut, a vaše oblečení bude opět čisté a svěží. Pomocí unikátního vysokotlakého.

Cestovní vysokotlaká ruční pračka kompaktních rozměrů vhodná např. Lehká malá pračka , žádné ruční praní doma a na cestách, ideální na chalupy, pro. Dovolte nám, abychom začali, definovat terminologii a objasnit, které pračky budeme nazývat příručkou. Výsledkem je vyprané prádlo bez použití větší. Po mnoha úvahách a analýzách trhu naši odborníci přišli s myšlenkou, že většina.


Kompaktní mini pračka s vrchním plněním je určena pro místa, kde bylo předtím jedinou možností čistého prádla ruční praní. S pracím výkonem 3W usnadňuje praní prádla v apartmánech jednotlivců, na kempovacích místech, při cestování nebo v zahradních domcích. Integrovaná funkce odstřeďování snižuje časy.


Pračku nastavujte na 30˚C, pro ruční praní zvolte klidně i chladnější vodu - záleží na míře zašpinění. Nemáte-li čas, chuť, ani náladu na jemné ruční praní, nebojte se prát své podprsenky v pračce. Zvolte vždy program na jemné prádlo a nízkou teplotu. Pračky v sobě většinou mají speciální senzory, díky kterým jsou schopny zvážit prádlo a zjistit jeho množství a typ.


Na základě toho pračka zvolí potřebné množství vody, otáčky, délku praní, teplotu i sílu odstředění. Jsem vhodný pro všechny typy praček i pro ruční praní. Pronikám hluboko do vláken a přítomné enzymy napomáhají uvolnění nečistot bílkovinného, tukového a škrobového charakteru, trávy, kakaa ,kojenecké stravy apod. Obsahuji aktivní složky, které rozzáří vaše dětské prádlo.


Po vložení prádla si automaticky vyhodnotí nejvhodnější program a teprve poté začne prát.

Vyprané prádlo je měkčí a hladší, protože výrobce vsadil na funkci SoftPlus. Jde o model nižší až střední třídy, přesto vám nabídne funkci automatického dávkování vody na základě hmotnosti vloženého prádla a možnost vkládat prádlo i po zahájení praní. Najednou vypere kg prádla, což je průměrná hodnota. TwinDos a QuickPower – rychle a šetrně stisknutím tlačítka. Lehká malá kombinovaná pračka s odstředivkou, žádné ruční praní doma a na cestách, vhodná na menší množství prádla (do kg), přidáte pouze teplou vodu a prací prostředek, kapacita odstředění 1. Má výše zmíněný nepoměr mezi kapacitou pračky a. Tuto závadu zjistíte podle toho, že prádlo není vyprané a pračka je během praní studená.


Možná patříte mezi ty, kteří vzpomínají, jak jejich nová pračka kdysi prala nehlučně, skoro jako by neprala vůbec a jediné, co vás vytrhlo z vašeho klidu, byl zvukový hlásič oznamující konec programu praní. Ostatně známe to všichni, když vypereme jednu i více praček prádla a teď je potřeba vytáhnout sušák a kolíčky, prádlo pověsit, počkat až všechno uschne, zase to sundat a pak vyžehlit. Přípravky na ekologické praní. Prodlužte si standardní dobu záruky na vaši novou pračku či sušičku. U vybraných modelů spotřebičů AEG nyní nabízíme prodlouženou záruku let na kompletní spotřebič, let na invertorový motor a doživotní záruku na ÖKOInvertor motor.


Stačí, když zakoupený výrobek zaregistrujete v našem online formuláři.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky