úterý 19. července 2016

Sendvičovač a vaflovač

Jak vyčistit sendvičovač nebo vaflovač ? Propečený sýr, uzenina nebo kečup připečený na povrchu sendvičovače. To asi sami dobře znáte. Dnes vám poradíme, jak ho rychle a efektivně vyčistit.


Přístroj odpojte z elektrické sítě.

Nechte pečící plochy důkladně vychladnout. Sendvičovač , vaflovač a gril v jednom - to je Hyundai SM 62 v 1. Disponuje třemi výměnnými sadami desek , takže se z něj stane praktický pomocník pro. Cookie je krátky textový súbor, ktorý do prehliadača odosielajú navštívené webové stránky. Webovým stránkam umožňuje zapamätať si informácie o vašej návšteve, napríklad preferovaný jazyk a ďalšie nastavenia.


Pořiďte si domů nenáročný a praktický sendvičovač či vaflovač. Díky němu vykouzlíte chutnou snídani nebo svačinu během chvilky.

Zastane sendvičovač , vaflovač , gril, nebo připraví jednohubky pro návštěvu. Vytvořte si svůj vlastní gurmánský zážitek! Navíc k sendvičovači Tefal si můžete pořídit velkem kolekci plotýnek pro různou přípravu sendvičů a jiných dobrot. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu.


Výhodou tohto sendvičovača Sencor je automatická regulácia teploty, ktorá vám uľahčí prípravu sendvičov či vaflí a ľahko čistiteľné plochy uľahčí čistenie. Samozrejmosťou je kontrolka prevádzky a kontrolka ohrevu, protišmykové nožičky a možnosť uskladnenia vo vertikálnej polohe. V okamžiku máte k dispozici vaflovač , pomocníka pro přípravu pravých italských panini nebo pro grilování masa. Třešinkou na dortu sendvičovačů je design. Vybírat můžete z různých barev , vsadit na klasické bílé či nerezové provedení, sladit spotřebič se zbytkem kuchyně a nebo využít zajímavé designové provedení.


Je vybaven výměnnými deskami s nepřilnavým povrchem, otevřením až na 180° a bezpečnostním spínačem. Ať už je to pro vás sendvičovač nebo toustovač, že v kuchyni přijde vho je naprosto bez debat. Jednoduché ovládání a snadná.


Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Díky tomuto výrobku, který v sobě spojuje vaflovač a trojúhelníkový sendvičovač , je příprava chutných svačinek potěšením.

Kompaktní elektrický vaflovač - Příkon: 8W Odnímatelné plotýnky na vafle, které lze mýt v myčce nádobí. Dá se postavit i svisle, aby zabíral méně místa. Multifunkčný sendvičovač , ktorý poteší každého, kto obľubuje sendviče, vafle a grilované jedlo. Moderný sendvičovač , ktorý ponúka až druhov nástavcov na rôzne pokrmy.


S týmto modelom si užijete v kuchyni mnoho zábavy. Výbornou večeři pro celou rodinu tak přichystáš během chvilky. Díky nepřilnavému povrchu desek nemusíte používat olej, a proto vaše pokrmy budou zdravější. Jde o model 4v který umožní třeba i grilování masa, nebo také klobás a zeleniny.


Na sendviče lze využít buď trojúhelníkové, nebo lasturové plotýnky. Je ideálním pomocníkem při vaření rychlých a chutných večeří či svačinek. Pečící desky lze snadno vyměňovat a dík. Připraví chutné sendviče, lahodné vafle i řadu grilovaných pochoutek.


Balení obsahuje tři výměnné pracovní desky (sendvičovací trojúhelníky, vaflovací a grilovací) s antiadhezním povrchem, který minimalizuje připálení a přichycení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky