čtvrtek 7. července 2016

Drtič ledu ruční

Ruční drtič ledu Vám pomůže připravit Vaše oblíbené drinky bez zbytečné námahy. S tímto produktem budou Vaše oslavy opravdu nezapomenutelné. Ledová drť je vynikající do míchaných nápojů a koktejlů pro osvěžení nejen v horkých letních dnech. I Vy si můžete doma připravit chutné a osvěžující nápoje! Léto, vysoké teploty a svátky jsou čas, kdy jsme velmi rádi, že dosáhneme pro chlazení nápojů.


V horkých dnech není nic příjemnějšího než oblíbená limonáda s ledem nebo chladným nápojem.

Vložte kostky ledu , ručně zatočte klikou a nůž v drtiči z nerezové oceli v mžiku vykouzlí požadované množství drcené ledu. Sekáček, nebo drtič ledu ? Podle jakých parametrů vybírat sekáčky a drtiče ledu ? Vhodný pro zpracování ledových kousků (kloboučků i kostek) na ledovou drť. Ideální pro přípravu letních koktejlů a chlazených nápojů.


Pokud chcete svým zákazníkům nabídnou kvalitní čerstvé ovocné nebo zeleninové šťávy, Icelahodné koktejly, tříště a řadu dalších nápojů, jistě se neobejdete bez ledu ! Potřebujete tedy výrobníky ledu , v případě potřeby drceného ledu i drtiče ledu. Při výběru výrobníku ledu je důležitá produkce, tedy kolik kg ledu přístroj vyrobí za určitý čas.

Praktický a estetický doplněk do vaší kuchyně (ks) ZBOŽÍ NA SKLADĚ. Kategorie: Mlýnky a hmoždíře: Hm. Ruční ovládání, nenáročný na prostor, moderní design, drtící komora maximálně na 2-kostky ledu , kovové nože, všechny ostatní díly plastové, přísavný mechanismus pro vyšší stabilitu Určen k použití v domácnosti.


Aukro Dům a zahrada Zařízení Vybavení do kuchyně Kuchyňské pomůcky Ostatní. Jejich hlavní výhodou je skladnost, variabilita a snadná manipulace. Ruční šlehače či mixéry jsou spotřebiče užitečné k pečení i vaření.


Jak vybrat ten pravý ruční šlehač a jaké parametry jsou. U nás nakoupíte vše pro gastronomii! Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Kuchyňské náčiní od německé společnosti Fackelmann, která je jedním z nějvětších dodavatelů domácích potřeb a koupelnového nábytku nejen v Německu, ale po celém světě. Drtič ledu ruční od Gastronom. Od naběraček, obraceček a pánviček až po škrabky, otvíráky a vidličky, představují nástroje Fackelmann vedoucí kvalitu v potřebách.


Představujeme jedinečné vybavení pro barmany, které obohatí vaši kuchyňskou výbavu o mnoho praktických pomocníků moderního provedení. Připravte lahodné koktejly a drinky, jejichž příprava bude s našimi pomůckami velmi snadná a rychlá. Nabízíme drtič na le který je velmi nenáročný na prostor i údržbu.


Popis: Prodám ruční mlýnek na led chrom 27x16xcm. Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Vybíráte Ruční mixér a chtěli byste za vaše peníze ten nejlepší? Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací. Na objednávku možno dokoupit náhradní misku. Profesionální ruční drtič ledu je užitečným pomocníkem každého barmana.


Profi ruční drtič ledu - zboží z výstavy,nebylo nikdy použito jen rozbaleno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky