čtvrtek 2. června 2016

Plastové nádobí praha

Jednorázové designové nádobí od Catershop. Vám přináší luxusní jednorázové nádobí. Naše unikátní produkty promění každou akci v jedinečnou!


Plastové a papírové nádobí pro jednorázové použití. Nabízíme úplný sortiment papírových tácků a talířů.

Doporučujeme nepromastitelné papírové tácky, ideální pro rychlé občerstvení a papírové tácky s potahem hliníkové fólie vhodné pro cukrárny a pekárny. Ubrusy, stolové šerpy, papírové talíře, kelímky, brčka, plastové sklenice, ubrousky, jmenovky pro slavnostní příležitosti. Party stolování efektně.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. V každém klubu, baru, restauraci, ale i na každé oslavě a párty nesmí chybět brčka.


Odolné plastové nádoby pro použití v domácnostech i firmách.

Můžeme směle konkurovat mnohem větším společnostem ve všech odvětvích potravinářského průmyslu, jsme specialisté na papírové obaly, plastové obaly, krabičky na jídlo, plastové nádobí , kelímky na kávu a jednorázové nádobí. Vyzkoušejte naše služby, jsme Vám k dispozici v Ostravě, Brně i Praze. Osobní odběr na Praze 6. GREAT PLASTIC dóza na mouku l. Možná i budete něco grilovat.


Pokud pořádáte nějakou větší akci, třeba festival, velikost hodování se násobí. Tak či tak se vám jistě budou hodit jednorázové nádobí , které je levné a zároveň pokryje veškeré vaše požadavky na kvalitní párty či festival stolování. Rozšířili jsme nabídku designového nádobí. Nádobí plastové a papírové. Navštivte sekci a vyberte si nádobí na jedno použití pro vaší firmu nebo oslavu.


Na našich stránkách můžete koupit potřeby pro Vaši domácnost, dílnu, hotel, obchod i restauraci již od množství jednoho kusu. Všechny nabízené produkty jsou vlastní výroby, vyrábíme metodou vstřikování i na zakázku. BAYBY, Skip hop, Babybjörn a dalších. Prodej obalů a obalových materiálů jako jsou nápojové kelímky, plastové nádobí , plastové obaly nabízí Dekos R s. Jistě oceníte naši kompletní a úplnou nabídku obalů pro výrobu a prodej gastronomických výrobků, úplný sortiment jednorázových obalů pro rychlé občerstvení a dokonalou nabídku obalů pro cukrářskou výrobu a prodej.


Prodáváme sady nádobí , tlakové hrnce, pánve a pekáče, nože i váhy včetně úklidových prostředků a plastových dóz, kuchyňských organizérů či příborů, pánví a dalších kuchyňských potřeb.

Popis: Talíř a miska s mořskými motivy. Lehké a nerozbitné nádobí ideální pro stolování na zahradě nebo při kempování. Aktuální volba obsahuje položek. Pohárek s víčkem TEDDY.


Po oslavě prostě veškeré nádobí hodíte jednoduše do koše, samozřejmě recyklovatelné nádobí můžete roztřídit dle materiálu, ze kterého bylo jednorázové nádobí vyrobeno. V našem obchodě naleznete obě varianty jednorázového nádobí. Je pouze na Vašem uvážení, kterému dáte. Všichni stále pátráme po něčem novém.


V pestrosti nabídky je naše síla. Rada městské části Praha nově požaduje po organizátorech kulturních, sportovních a jiných akcí na svém území, aby nahradili jednorázové plastové nádobí vratným a omyvatelným, nebo jednorázovým, lépe rozložitelným. Stejný krok učinil již v dubnu magistrát hlavního města. Omezení jednorázových plastů je nejúčinnějším prostředkem v boji za čistější.


Prodám nové plastové nádobí zn TUPPERWARE po bejvalé poradkyni. V nabídce je 1l konvice na teplé i studené nápoje. Díky materiálu vydrží obsah déle teplý a naopak za 250kč, dále zelená nádoba s víčkem na uchování třeba nastrouhaného sýra za 2a struhadlo 150kč, dále mřížky, malá za 80kč a velká 150. Proto MŽP uzavírá s firmami dobrovolné dohody, díky kterým dochází ke snižování spotřeby plastů a jednorázového nádobí.


Z Evropské strategie pro plasty v oběhovém hospodářství vyplývá, že každý rok se jenom na starém kontinentu vyprodukuje přibližně 2milionu tun plastového odpadu. Nakupte u nás kvalitní kuchyňské potřeby a gastro vybavení. Snadno, rychle, levně, bez nutnosti registrace.


Jsme tu pro domácnosti i firmy. Rádi poradíme s výběrem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky