úterý 28. června 2016

Kuchyňský robot moulinex

Free Shipping Available. Find great deals on eBay for moulinex and moulinex blender. Máme pro Vás náhradní díly a příslušenství pro kuchyňský robot MOULINEX Odacio 3. Nabízíme pracovní nádobu, nůž robota, emulgační disk, víko nádoby a další náhradní díly a příslušenství pro kuchyňský robot MOULINEX Odacio 3. Výkonný kuchyňský robot s planetárním systémem míchání, díky kterému je možné dosáhnout maximálně vyhněteného těsta.


Má bohatou výbavu, která umožní šlehat, uhníst i mísit těsto.

Pojistka proti přehřátí mixér automaticky vypne v případě, že dojde k nebezpečnému zahřátí motoru v průběhu jeho používání. Umývání v myčce umožňuje jednotlivé díly robota umývat v myčce. Moulinex QA 2je základním robotem značky Moulinex. Jednoduchý bílý robot , který Vám splní základní potřeby. S tímto všestranným 750W silným přístrojem jedním stisknutím tlačítka sekáte, strouháte, plátkujete, šleháte nebo mixujete do konzistence.


Kuchyňský multifunkční přístroj- 7W. Díky kompaktnímu a elegantnímu provedení s kombinací bílé a červené barvy dodá jeho design vaší kuchyni moderní vzhled a navíc nezabere při skladování mnoho místa. Originální krabice i balení.


Možné osobní vyzvednutí v Praze.

Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Informace o kuchyňských robotech, rady, testy, recenze. Popis: Prodám kuchyňský robot zn. Je používaný, ale není to něm znát. W motr a 2l velká nádoba, to jsou některé přednosti tohoto stroje. V základní výbavě je 25l mixér, ke kterému je dodáván pěnový filtr a filtr na dužinu, speciální hnětač (plast), kovové.


Jak vybrat kuchyňský robot ? Jestliže patříte mezi nadšené kuchaře, kteří s radostí tráví v kuchyni hodiny přípravou dokonalých pokrmů, pak by vám jistě přišel vhod další pomocník, který může některé činnosti urychlit a jiné zcela zastane sám. Vyznačuje se moderním, červeno-stříbrným designem a lze jej použít například na výrobu pečiva. Je všestranný a velmi výkonný. Tento jedinečný kuchyňský robot míchá, krájí, šlehá, strouhá, ale i rozseká maso či odšťavní citrusy.


Zvolit si můžete ze rychlostí výkonu. Je ve skvělém stavu, nepoškozený, nepoškrábaný. Nádoby na mixování, slehání, odšťavňovač-lis, citrusovač, nástavce na strouha. Experimentujte, zkoušejte nové recepty a objevujte neodolatelné nové chutě, ke kterým se vždy budete rádi vracet. Přístroj toho umí opravdu hodně.


Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Víceúčelový kuchyňský robot pro výrobu omáček, polévek, mléčných koktejlů, džusů, šlehačky, hnětení lehčího těsta, obsah nádoby litry, obsah mixéru litry, rychlostí, kusů příslušenství, funkcí, pulsní funkce, oboustranné koutouče na strouhání a krájení, šlehací nástavec, hnětací nástavec, sekací nástavec z nerezové oceli. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Podívejte se na novinky v kategorii. Robot má navíc v balení má DVD s recepty. Jak už jsme se zmínili jde o multifunkční přístroj, který nejenom šlehá, hněte a mixuje, ale navíc mele maso, strouhá, odšťavňuje, tvaruje cukroví, plní klobásy a zvládá další věci.


Zastane práci hned několika spotřebičů najednou – můžete s ním mixovat, sekat, šlehat, odšťavňovat nebo uhníst dokonalé těsto, aniž byste museli mít sílu jako zkušený kulturista.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky