pondělí 6. června 2016

Chytrá rychlovarná konvice

Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty. Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Moderní design kartáčovaného nerezu rychlovarné konvice ETA Elle je osvědčený a líbivý.


Podstatný rozdíl od běžných konvic je v ovládacím panelu se čtyřmi tlačítky, na kterých jsou teploty 7 a °C a tlačítko Boil, tedy česky var. Mi Smart Electric Kettle je chytrá rychlovarná konvice , díky které si můžete sami nastavovat teplotu vody a tu kontrolovat pomocí telefonu a aplikace Mi Home (až po dobu hodin!).

Konvice má kapacitu l, což vystačí na několik šálků voňavé kávy nebo na jednu velkou konvici anglického čaje. Chcete-li dosáhnout té nejvýraznější chuti horkého nápoje, chytrá rychlovarná konvice je tou nejlepší volbou. Chytrá rychlovarná konvice Xiaomi Mi Smart Kettle.


Bude hotová za pět minut! Proč je Xiaomi Mi Kettle chytrá rychlovarná konvice ? Nyní už ale k tomu nejdůležitějšímu, a to jsou funkce, které z rychlovarné konvice dělají chytré zařízení. Jak už jsme psali výše, konvice se dá používat i bez telefonu, a to jako úplně normální rychlovarná konvice.

Po připojení k telefonu se otevře několik. Konvice má oboustranný vodoznak a na rukojeti displej, který ukazuje aktuální teplotu vody. Po dosažení nastavené teploty konvice automaticky přejde na udržování teploty. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze Xiaomi Mi Smart.


Například rychlovarná konvice ETA ELA v mnoha barevných provedeních se několik let v řadě pyšnila titulem Produkt roku. Je vyrobena z nerezového materiálu. Její hmotnost je kg. Je to hezká a tichá konvice , která uvaří vodu k varu (litr) pod minuty.


Tato konvice je dostupná v mnoha barevných variacích. Konvice jsou s plochým topmým tělesem a 360° středovým konektorem, uskladnění síťového kabelu mají v podstavci. Rychlovarná konvice k ohřevu vody na čaj, kávu apod. Pokud chcete použít do konvice filtrovanou vodu, využijte filtrační konvici. V nabídce také káva a čaje.


Se mnou uvaříte čaj, kávu i pro početnou rodinu! Chytrá elektrická rychlovarná konvice od americké firmy Bonavita je splněním snu každého baristy.

Umožňuje nastavit přesnou teplotu, na kterou se má voda ohřát pro správnou přípravu nápoje. Tuto teplotu Vám navíc konvice bude udržovat až po dobu minut! Chytrá konvice s Bluetooth – čaj rovnou z postele. Některé druhy čaje vyžadují konkrétní teplotu vody. Většina konvic však “hloupě” uvaří vodu vždy na 1°C.


Na první pohled nenápadná elegantní bílá konvice má integrovaný Bluetooth, díky němuž ji. Já si ale dobře pamatuji na dobu, kdy jsme vodu na kávu, čaj, nebo kojenecké mléko vařili v konvicích s pískacím nástavcem na sporácích. Nastavení teploty je velice jednoduché díky digitálnímu indikátoru teploty s vysoce čitelným displejem, který je umístěn na základové desce. Luxusní rychlovarná konvice.


Představte si krásnou rychlovarnou konvici, která vám poskytne nečekaný luxus - jediným stisknutím připraví vodu optimálně teplou pro dětskou kaši, ohřeje ji na teplotu, kterou potřebuje správně připravený zelený čaj, nebo ji rychlostí blesku přivede pod bod varu, abyste si mohli bez dlouhého čekání zalít voňavou kávu. Konvice Mi Electric Kettle má navíc funkci automatického vypnutí, aby nedocházelo k příliš dlouhému varu. Na dně konvice se nachází skrytá nerezová topná spirála. Po obou stranách konvice je velký a dobře viditelný vodoznak.


Vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám a sklápěcí uzamykatelné víko. Varná konvice od firmy Bosch tedy patří k absolutní špičce v oblasti rychlovarných konvic. Pokud tedy hledáte vždy to nejlepší bez ohledu na cenu, můžeme vám tento model s klidným svědomím doporučit.


Bosch je rychlovarná konvice s regulací teploty špičkové úrovně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky