čtvrtek 23. června 2016

Kořenky v otočném stojanu

Kořenky v otočném stojanu

Skleněné kořenky jsou opatřeny pochromovaným uzávěrem a. Koření je umístěno přehledně, díky. Ve stojanu se nachází kořenek, do kterých si dáte Vaše oblíbené koření a budete ho mít vždy po ruce. Problém vyřeší tato skvělá sada od Tescomy.


Jedná se o kusů kořenek vyrobených z. Kořenky Banquet Akcent v otočném stojanu ks. Vyberte si kořenky do kuchyně. V nabídce jsou sady skleněných, plasových i porcelánových kořenek. Jsou buď na praktickém stojánku, závěsné, nebo umístěné v boxu do šuplíku.


Výška stojánku dosahuje cm. V sadě ks plus stojánek. Solničky, pepřenky i kořenky v otočném stojánku. Moderní i klasické kořenky jsou vyrobeny z odolného plastu, skla nebo v kombinaci s nerezavějící ocelí. Na co byste však neměli zapomenout?


Na násypky, díky kterým bezpečně dostanete koření dovnitř kořenky , aniž byste znečistili její okolí nebo se například. Zobrazit podrobnější popis. K tomu zdarma přidám samolepky na kořenky.


Umístit je můžete libovolně v kuchyni, skvěle doplní i jídelní stůl. Dostupný do dnů Nalezeno v dalších 2. Prodám bílé kořenky kusů v otočném stojanu cena 1Kč. Sklenice na čaj - alpaka a sklo starožitné. Rozměr stojanu (šxvxh) 175x300x1mm.


Cena produktu bez dopravy. Materiál stojanu - tvrdé dřevo. Klasické i moderní kořenky vyrobené z odolného skla a nerezavějící oceli nebo plastu včetně unikátních násypek pro sáčky s kořením. Nabízíme Vám sady kořenek, které si můžete vybrat jak na otáčecím stojanu , tak i na magnetickém stojánku.


Kvalitní kořenky Vám pomohou při snadnější přípravě jídla neboť Vám usnadní jeho přípravu. Pořiďte si u nás další domácí potřeby. CZ Prodej koření,směsi,přídatných látek. Sada kořenek v otočném stojanu s linkou ks - bílá.


Hledáte vaše oblíbené koření v nepraktických pytlíčkách, v kterých se ztrácíte? Nebojte se a rozdělte si vše hezky do skleněných kořenek v praktickém stojanu. Snahou společnosti Orion je podporovat český trh a české. Díky sadě kusů skleněných kořenek v dřevěném otočném stojanu budete mít oblíbené koření vždy po ruce. Stojan je vyroben z gumovníkového dřeva.


Víčko má chromovou barvu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky