čtvrtek 23. června 2016

Opravar mycky

Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Vážení zákaznící, vzhledem k aktuální virové situaci omezujeme provoz našeho servisu na.


Do odvolání rušíme telefonický dispečink, ale na Vaše maily budeme denně reagovat. Myčky volně stojící i myčky vestavné. Opravy myček nádobí všech značek. Již se Vám nevyplatí oprava staré myčky nádobí a uvažujete o koupi nové?


Nákupem novějšího modelu myčky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el. Praha a okolí od 50kč. Možnost online objednání. Oznámení - Po dobu letních prázdnin končí pracovní doba techniků v hodin.


Máte rozbitou pračku či jiný elektrický spotřebič. Máme bohaté zkušenosti se servisem bílé techniky a nabízíme příznivé ceny oprav, pračky, myčky, sušičky, trouby, varné desky, mikrovlnky. Servis a oprava myčky v Praze a okolí. Nejčastější závady které vyřešíme, myčka nevypouští, myška nenapouští, nejdou otevřít dvířka myčky, tableta se špatně rozpouští, myčka vyhazuje jistič, a další závady.


Se všemi těmito neduhami Vašeho spotřebiče si dokáži poradit. Jaká je četnost poruchy? Někdy funguje a někdy ne Nefunguje vůbec. Jaký byl průběh poruchy zařízení? Díky této tradici jsme autorizovaným servisem a významným partnerem pro řadu značek.


Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Na fotce vpravo je vidět, jak zákazník zanedbával čištění vnitřních částí myčky a tudíž mu myčka špatně myla a hlásila během mycího cyklu chyby. Rýchloservis pre všetky typy práčok, umývačky riadu, sušičky a elektrické sporáky. Provádíme servis a opravy myček nádobí a dále také zapojování myček. Prodej náhradních dílů.


Značky: Ariston, Indesit, Beko, Amica. Pračky, myčky, sušičky, sporáky, mikrovlnky, vestavěné spotřebiče, chladničky, mrazničky, ohřívače vody, přímotopy, akumulační kamna. Společnost WH-SERVIS vznikla spojením zaměstnanců s dlouholetou praxí v oboru. Pozáručný servis všetkých značiek. Originálna kvalita pre váš domáci spotrebič Bosch.


Již 25let zajištuji opravy automatických praček, myček nádobí a sušiček prádla v Brně a okolí. Vítejte na mých webových stránkách, vaše spokojenost je mým cílem. Mám letou praxi se servisováním domácích spotřebičů.


Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky